2022 Emekli maaş promosyonları ne kadar? Hangi bankalar emekli maaşına promosyon veriyor?

TAKİP ET

2022 yılının yaklaşmasıyla emeklilere verilen banka promosyonunun ne kadar olduğu araştırımaya başlandı. Bankalar tarafından teşvik amacıyla verilen promosyonlar zaman zaman artış göstermektedir. 2022 yılının emeklilere verilen banka promosyon fiyatlarının detayları haberimizde yer almaktadır

Reklam
Reklam

Emekliler maaşlarını çeşitli bankalardan alabilir. Bu nedenle bankalar kişilerin kendilerinden maaşını çekmesi için promosyon vererek teşvik etmektedir. Promosyon miktarları ise bankalara göre değişiklik göstermektedir. 500 TL ile 2 bin TL arasında değişen promosyon ücretlerinin detayları şöyledir;

2022 Emekli banka promosyonları

İş Bankası: 8 Kasım-31 Aralık 2021 tarihleri arasında İş Bankası tarafından kampanya oluşturulmuştur. Bu tarihler arasında  maaşını bu bankaya taşıyan emeklilere 2000 TL'ye varan promosyon ücreti verilmektedir. Maximum Kart ve ek kartları için ücret ödemiyor, birçok ayrıcalık ve avantajdan da yararlanabiliyor.

Akbank: 15 Kasım-31 Aralık tarihleri arasında emekliler Akbank'a maaşlarını taşıması için fırsat kampanyası başlatılmıştır. 3 yıl boyunca maaşınızı Akbank'tan almayı kabul edip 2.500 TL’ye varan promosyon fırsatından yararlanabilirler. 

Denizbank: 3 yıl boyunca bankadan ayrılmama sözü veren emekliler maaşlarını taşıdıklarında 1000 TL nakit para promosyonu verilmektedir. 

Garanti BBVA: 2.000 TL’ye varan nakit promosyon veriliyor. Banka maaşa göre emeklilere 1.000, 1.250, 1.500 lira ödüyor.

emekli maaş promosyonu 2022 emekli promosyonu hangi banka promosyon verir