2022 Getir iş başvurusu! Getir araçlı kurye iş ilanları ve şartları

TAKİP ET

Popülerliğini koruyan Getir verdiği hizmetler ile beğenileri toplamaktadır. Getir kurye başvurusu yapmak isteyenler ise şartların neler olduğunu araştırmaya başladı. araçlı getir kurye maaşları ne kadar? Araçlı getir kurye başvurusu nasıl yapılıyor? Getir kurye olma şartları nelerdir? Getir kurye başvuruları hakkında detaylar...

Reklam
Reklam

Birçok noktadan başvuru yapılmasına imkân tanıyan getir firmasını şube zincirlerini çoğaltırken insanlara iş istihdamı da sunmuş oluyor. Özellikle motosiklet kullanan ve ehliyet sahibi olan erkekler için muazzam bir iş tarzı demek mümkündür. Getir kurye başvurusu nasıl yapılır, işte tüm detaylar şu şekildedir.

Getir kurye başvuru

Ekonomik durumlrın günden güne değişmesi sonucunda birçok kişi iş bulmak için kısa zamana sahiptir. Bütün sıkıntılar düşünüldüğünde bir insanın yeme, içme, oturduğu yer ve sağlık durumları gibi masrafların önüne geçilmemektedir. Kolay iş imkanı sunan firmalardan olan getir ise birçok kişiye istihdam sunmaya devam ediyor. 

Getir iş ilanları

Getir iş ilanları birçok 18 yaşını geçmiş ve iş bulamamış vatandaş için önemli değerde kariyer hayatı sunmuş oldu. Gelişen hayat şartları beraberinde çalışmanın zorunlu tutulduğu hayat döngüsünde hem hareket, hem yakın mesafeli gezi hem de 7/24’lük çalışma hayatına sahip olmanın ayrıcalığı farklıdır. Her geçen gün şubelerini çoğaltan getir firması 2019 yılında kurulmuş olup çok hızlı gelişme gösteren temel ihtiyaçların karşılandığı iş alanı olarak bilinmektedir. 

Getir kurye olmak için aranan şartlar

18 yaşını geçmiş olmak

Motosiklet kullanma kabiliyetine ve ehliyetine sahip olmak

Siparişlerin eksiksiz, sağlam ve güvenli şekilde belirtilen adrese hızlı şekilde ulaştırılmasını sağlamak

Getir kurye maaşları

Getir kurye maaşları 2022 yılının asgari ücretinin yenilenmesiyle değişmiştir. Aldıkları güncel maaş 4.250 TL olup kişinin yaptığı mesai saatlerine göre de artış göstermektedir. 

getir iş ilanı getir kurye maaşları getir kurye şartları getir kurye olmak