2022 Getir kurye başvurusu! Getir kurye olma şartları

TAKİP ET

Özellikle pandemi döneminde herkesin ihtiyaç duyduğu eve servis döneminde Getir yoğun ilgi gördü. Bütün ihtiyaçların bulunduğu Getir platformunda kuryeler büyük rol almaktadır. Getir kurye ne iş yapar, maaşları ne kadar ve çalışma süreleri merak edilmektedir. Getir kuryeleri hakkında detaylar haberimizde...

Reklam
Reklam

Getir kuryeleri günümüzde sıkça görülmektedir. Bu nedenle getir kuryeleri hakkında meraklar artmaktadır. Getir kurye ne iş yapar? Getir kurye maaşları ne kadar? Getir kurye iş başvurusu nasıl yapılır? Getir kurye olma şartları nelerdir? 

Getir kurye ne kadar çalışır? 

Genelde 12-15 saat aralığında çalıştığını ileten kuryeler olduğu gibi daha az çalışılan bölgeler de mevcuttur. Çalışma yoğunluğunu etkileyen en büyük faktör şubenin bulunduğu bölgedir. Bölge yoğun veya bir ticaret merkezine yakın bir lokasyon da ise sipariş yoğunluğu ve sepet hacmi kuryeyi daha fazla yoracaktır.

Getir kurye maaşları

Getir kurye maaşları minimum asgari tutar olan 4.250 TL’dir. Fakat bu maaş kişinin mesai saatleri arttıkça artış göstermektedir. 

Getir kurye iş başvurusu nasıl yapılır? 

Getir uygulamasının mobil veya online uygulamasından başvuru işlemi yapılmaktadır. Getir firmasının iletişim numarası üzerinden de aranarak başvuru yapılabilir. 

Getir kurye olabilmek için gereken şartlar?

Sipariş teslimatı için hızlı ve güvenli bir şekilde sürüş sağlayabilmek ve motor kullanma deneyimi

Gerekli ehliyete sahip olmak

Siparişleri eksiksiz ve sağlam teslim etmek adına dikkatli olmak

Getir firması ile birçok benzer firma gibi global anlamda zorlandığımız pandemi döneminde artış gösterdi. Hayatımızın yadsınamaz bir parçası olan e-ticaret mutfaklarımıza, banyolarımıza kısacası hayatımızın her alanda bulunan ihtiyaçlarımızı karşılamak adına ilk olarak 2015 yılında hayatımıza girdi.

getir kurye maaşları getir kurye olma şartarı getir kurye çalışma saatleri