2022 iş başvurusu Carrefour başvuru nasıl yapılır?

TAKİP ET

1993 yılından kurulduktan bu yana yüzlerce şubesi ile başarısını katarak artan Carrefour marketleri yeni şubeleri için iş alımları yapacak. Her yıl binlerce kişiye istihdam sunmaktadır. Başvuru için şartları sizler için araştırdık. Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Reklam
Reklam

Carrefour iş başvurusu 2022

 Carrefour Sabancı Holding yönetmeliğinde olan markette çalışmak diğer marketlere göre avantajlı. BİM ve A101 marketlerinde servis hizmeti olmaz iken Carrefour marketleri servis hizmeti vermektedir. 1993 tarihinde ilk şubesini açan Carrefour şimdilerde yüzlerce şubeleri bulunmaktadır. 

Diğer rakip marketlerle mücadeleye girmesi gerektiği için şube sayısını arttırması nedeniyle iş alımı yapmaktadır. Carrefour daha fazla ilanlar üzerinden iş alımı yapmaktadır. Firmanın intenet sitesini takip etmeniz gerekmektedir. Bunun yanında şube müdürlüklerine giderek başvuru da yapabilirsiniz. 

Çevrenizde size yakın olan Carrefour marketine giderek başvuru formunu talep edebilirsiniz. Eksiksiz ve doğru şekilde başvuru formunu doldurmayı ve kendinizi düzgün açıklayarak doldurunuz. Çok işlek bir market olan Carrefour yoğun geçmektedir. Zaman zaman etkinliklerde düzenlenmektedir. 

Carrefour çalışanları günlük 8,5 saati doldurmak zorundadır. Bu süre zarfında dinlenme, sigara molası, yemek molası bulunmaktadır. Bu ihtiyaçların 1,5 saat ayrıldığı söylenebilir. Vardiyalar sabahları 08:30-16:30 akşamları 13:00-21:30 saatleri arasındadır. 

Carrefour çalışanları maaşları

CarrefourSA personellerinin faydalandığı diğer imkanları maddeler halinde şöyle sıralayabiliriz. Yol Parası ( 225 TL) Yemek Ücreti (Yemekhanesi olmayan mağazalarda verilir) Yakacak Yardımı (Kışın başında verilir) Okul Yardımı (Çocuğu olanlara verilir) Gıda Çeki (Her ay verilir yıla göre değişir)Bize gelen bildirimlerde cevap beklenen en fazla soru CarrefourSa maaşlarıyla ilgili. Carreforsa personel maaşları ne kadar? Kasiyer maaşları, part time çalışan ücretleri ve stajyer maaşlarıyla ilgili birçok soru yöneltilmekte. CarrefourSA personel maaşları Çalışılan yıl ve pozisyona göre değişkenlik göstermektedir.

carrefour iş başvurusu carrefour iş başvurusu formu carrefour kart başvurusu carrefour iş başvurusu işkur carrefour iş başvurusu mersin