2022 iş sağlığı ve güvenliği idari para cezaları ne kadar?

TAKİP ET

İş yerlerinde çalışan işçinin güvenliğini ve sağlığını güvence altına alan 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu'nun ihlal eden kişilerin aldığı cezalar gündemdeki yerini koruyor. Peki 2022 iş sağlığı ve güvenliği idari para cezaları ne kadar? İşte cevabı...

Reklam
Reklam

Zor veya kolay işte çalışanlar farketmeksizin her işçinin çalışma ortamındaki sağlığının koruması 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu kapsamında güvence altındadır. 6331 sayılı kanun işçinin sağlığının yanında güvenliğini de garanti etmek amacıyla yürürlüğe sokulan bir kanundur. Bu kanuna uymayan işverenlere idari para cezası verilmektedir. Bir çok insan iş sağlığı ve güvenliği idari para cezalarının ne kadar olduğunu öğrenmek için arama motorlarını meşgul etmeye devam ediyor. 2022 iş sağlığı ve güvenliği idari para cezaları ne kadar?
2022 İş Sağlığı ve Güvenliği İdari Para Cezaları Ne Kadar?
6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu’na uymayan işverenler idari para cezasına çarptırılmaktadır. Pek çok kişi ise 2022 iş sağlığı ve güvenliği idari para cezalarını öğrenmek için internet üzerinden araştırma yapıyor.
2022 iş sağlığı ve güvenliği idari para cezaları için tıklayınız

6331 sayılı kanun İş Sağlığı ve Güvenliği idari para cezası işveren