2022 kaçak cep telefonu mesajı dilekçe örneği

TAKİP ET

Yurt dışından gelen ve resmi olarak kaydı olmayan telefon kullananlara kaçak cep telefonu mesajı gelebilmektedir. Bu durumdan haberi olmayan telefon sahipleri ise internet üzerinden 2022 kaçak cep telefonu mesajı dilekçe örneğini araştırıyor. İşte konu hakkında merak edilenler...

Reklam
Reklam

Türkiye’de ekonomik sebeplerden dolayı bir çok insan yurt dışından yasa dışı olarak ülkeye sokulan akıllı telefonları satın alabiliyor. Bu telefonları alma sebebi olarak genellikle bu telefonlardan vergilerin alınmaması neden olarak gösteriliyor. Ancak bazı durumlarda bu türde telefon kullanan kişilere kaçak cep telefonu mesajı gelebiliyor. Bazı kişilerin bu durumdan haberdar olmadığı ve arama motorları üzerinden ‘’2022 kaçak cep telefonu mesajı dilekçe örneği’’ terimlerini araştırıyor. 
2022 Kaçak Cep Telefonu Mesajı Dilekçe Örneği
Kaçak telefon sahiplerinin bazıları bu durumdan haberdar olmadığı gerekçesiyle kaçak cep telefonu mesajı dilekçe örneğini araştırmaya devam ediyor. İşte kaçak cep telefonu mesajı dilekçe örneği:
………… KAYMAKAMLIĞI
Tüketici Sorunları Hakem Heyeti Başkanlığı’ na
Şikayet Edenin        :
Adresi                        :
E-Posta ve Tel         :
Şikayet Edilen         :
Adresi                        :
Şikayetin Parasal değeri :
Şikayet Tarihi         :
Şikayet Konusu      :
Açıklamalar  :
1-  …………..adresinde faaliyet gösteren……..ünvanlı firmadan ………..tarihli fatura ile satın almış olduğum …….imei numaralı ….marka……model cep telefonu kaçak/klonlanmış olduğu gerekçesiyle Telekomünikasyon Kurumu tarafından görüşmeye kapatılmıştır. 
2- 2813 sayılı Telsiz Kanunu’nun 25/a maddesi gereği kullanımı mümkün olmayan kaçak/klonlanmış telefon 4077 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanunun 4’üncü maddesinde ifadesini bulan hukuki ayıplıdır.
3- Satıcı firmaya yapılan müracaatımdan olumlu bir cevap alınamamıştır.
HUKUKİ SEBEPLER : 4077 Sayılı Tüketicinin Korunması Hakkındaki kanun ile tüm ilgili diğer kanun ve        yönetmelikler.
HUKUKİ DELİLLER  :Mal ile ilgili Fatura, Garanti belgesi, Servis fişi, ihtarname, Posta ekleri, bilirkişi, şahit ve ispata yarar her türlü delil.
NETİCE VE TALEP    :Yukarıda arz ve izah edilen sebeplerden ötürü ; Ayıplı cep telefonumun ayıpsız misliyle değiştirilmesi (yenisi ile değiştirilmesi) / ödemiş olduğum bedelin tarafıma iade edilmesi* hususunda karar verilmesine Saygıyla arz  ederim.     /   /2021
                                                                                                       Şikayet Edenin (Adı-soyadı ve         imza) Tüketici sadece birini seçebilir.
Ekler :
1-    Ürünün fatura örneği
2-    Firmaya ihtarname örneği
3-    Posta Ekleri Fotokopisi

kaçak cep telefonu yurt dışı Akıllı telefonlar bizleri mi dinliyor? cep telefonu