2022 LC Waikiki burs başvurusu! LC Waikiki burs başvuru şartları

TAKİP ET

LC Waikiki sayesinde birçok öğrenci burs alma fırsatı bulmaktadır. Öğrencilerin yaptıkları başvuru sonrası burs ücretleri hesaplara yatırılmaktadır. LC Waikiki burs ücreti ne kadar? LC Waikiki burs başvuru şartları nelerdir? LC Waikiki burs hakkında merak edilenler haberimizde yer almaktadır

Reklam
Reklam

LC Waikiki burs konusunda cömert bir marka olarak tanınmaktadır. Bursa ihtiyacı olan ve başvuru şartlarına uyan kişilere burs verilmektedir. LC Waikiki burs konusunda öğrencilere destek vermeye devam ediyor. LC Waikiki kimlere burs veriyor? LC Waikiki burs ücretleri ne kadar?

LC Waikiki burs başvuru şartları?

Akademik başarı kriterlerinin taşınıyor olması

Yaş kriterlerine uygun olunması

Mezun veya mevcut öğretim yılının sonunda mezun olacak araştırmacı ya da akademisyenler olumlu sonuçlanabilir.

LC Waikiki verdiği burs ücretlerini sonradan geri istiyor mu? 

LC Waikiki üzerinden burs kazanan öğrenciler, aylık düzenli olarak alacakları bursları, burs süreleri dolduktan sonra ödemek zorunda değillerdir. Geri ödeme yapmak istemeyen bundan kaçınabilmek için, sadece burs başvurusunda bulunmalıdır. Kredi başvurusu olumlu olsa dahi, burs alabilme imkânı varsa onlar değerlendirilmeli ve öncelik verilmelidir.

LC Waikiki ne kadar burs veriyor? 

Burs ücretleri 440 ya da 470 TL arasındadır.

LC Waikiki burs başvuru formu

LC Waikiki burs başvurusunda bulunacak olanlar, bunun için internet üzerinden giriş sağlamalıdır. Burs başvurusu formu araması yapılarak başvuru formuna ulaşabilmek mümkündür. Başvuru formlarının üzerinde genellikle kişisel bilgiler vardır. Kişisel bilgiler ve diğer bilgilerin dikkatli bir şekilde doldurulması gerekmektedir.

LC Waikiki sahibi kim? 

LC Waikiki mağazalarının sahibi Mustafa Küçük’tür.

LC Waikiki ortakları kim? 

Azerbaycan

Arnavutluk

Bosna

Bulgaristan

Fas

Irak

Kosova

Makedonya

Mısır

Rusya

Ukrayna

LC Waikiki burs başvurusu LC waikiki burs ücreti LC Waikiki burs başvuru şartları