2022 MAÖL ve AÖİHL kayıtları son gün ne zaman?mi

TAKİP ET

Mesleki Açık Öğretim Lisesi ve Açık Öğretim İmam Hatip Lisesi 2. Dönem kayıt yenileme işlemleri 17 Ocak 2022 tarihinde başladı. Mesleki Açık Öğretim Lisesi ve Açık Öğretim İmam Hatip Lisesi için 2. Dönem kayıt yenileme işlemi yapacak olan öğrenciler son kayıt gününün ne zaman biteceğini araştırmaya başladı. Peki 2022 MAÖL ve AÖİHL kayıtları son gün ne zaman? detaylar haberimizde yer almaktadır.

Reklam
Reklam

Mesleki Açık Öğretim Lisesi (MAÖL) ve Açık Öğretim İmam Hatip Lisesi (AÖİHL) 2. Dönem kayıt yenileme işlemleri 17 Ocak 2022 tarihinde başladı. MAÖL ve AÖİHL için 2. Dönem kayıt yenileme işlemi yapacak olan öğrenciler son kayıt gününün ne zaman biteceğini araştırmaya başladı. 2021- 2022 MAÖL VE AÖİHL 2. Dönem kayıt yenileme işlemleri 17-28 Ocak 2022 tarihleri arasında yapılacaktır. MAÖL ortaöğretim okulu mezunu olarak kayıt yaptıracak olan ya da uzaktan eğitim ile alması gereken dersleri tamamlamış olan sadece yüz yüze eğitim derslerine devam edecek olan öğrenciler: sınav katılım ücretini ödemeden, kayıt yenileme işlemlerini yüz yüze eğitim veren okul/kurum müdürlüğüne giderek Okul Aile Birliği hesabına “Öğrenci Yüz Yüze Eğitim İş ve İşlemleri Ücreti”ni yatırarak yapabilirler. Yüz yüze okul/kurumlar bu durumla karşı karşıya olan öğrencilerin kayıt yenileme işlemleri: “Kayıt Yenileme” ekranlarında yer alan “Özel Durumu” sekmesinden “AÖİHL/MAÖL Sadece Yüz Yüze Eğitim Alacak Öğrenci” seçeneğini seçerek kayıt yenileme işlemini tamamlamalıdır.
MAÖL ve AÖİHL 2.dönem kayıt yenileme işlemini 17-28 Ocak 2022 tarihleri arasında yapamayan öğrenciler 31 Ocak-8 Şubat 2022 tarihleri arasında mazeretli kayıt yaptırabilir. Örgün lisede eğitim alan bir öğrenci açık liseye geçiş yapması için 1.dönemin bitmesi gerekmektedir. 

açık öğretim açık öğretim lisesi MAÖL AÖİHL kayıt yenileme