2022 Melek Mosso konserleri nerede ve ne zaman? Melek Mosso konser takvimi

TAKİP ET

Son günlerde Isparta'daki konserinin iptal edilmesiyle gündemde olan ünlü şarkıcı Melek Mosso'nun konserleri büyük bir merakla araştırılmaya başlandı. Isparta Uluslararsı Gül Festivali'nde sahne alacak sanatçılar arasında yer alan Melek Mosso'nun konseri Isparta Belediyesi tarafından iptal edilmiş ve bu karar herkesin tepkisini çekmişti. Bu olayın ardından ünlü sanatçının konser takvimi ile ilgili detaylı bir araştırma başladı.

Reklam
Reklam

Son günlerde Isparta’daki konserinin iptal edilmesiyle gündemde olan ünlü şarkıcı Melek Mosso’nun konserleri büyük bir merakla araştırılmaya başlandı. Isparta Uluslararsı Gül Festivali’nde sahne alacak sanatçılar arasında yer alan Melek Mosso’nun konseri Isparta Belediyesi tarafından iptal edilmiş ve bu karar herkesin tepkisini çekmişti. Bu olayın ardından ünlü sanatçının konser takvimi ile ilgili detaylı bir araştırma başladı. Isparta konseri iptal edilen ve yerine Seda Sayan’ın sahne alacağı öğrenilen Melek Mosso ile ilgili tüm haberler yakından takip ediliyor. Mosso’nun iptal edilen Isparta konseri sonrasında ünlü sanatçıya binlerce destek geldi. Melek Mosso’ya destek olmak isteyen vatandaşlar sanatçının konser takvimini araştırmaya başladı. Peki, 2022 Melek Mosso konserleri nerede ve ne zaman? İşte detaylar…

Melek Mosso Konserleri Nerede ve Ne Zaman?

Ünlü şarkıcı Melek Mosso, 29 Mayıs 2022 Pazar saat 21.00’de DEÜ Bahar Şenlikleri kapsamında İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Tınaztepe Yerleşkesi’nde sahne alacak. Ünlü şarkıcı 6 Haziran 2022 Pazartesi saat 21.00’de İstanbul’da Kuruçeşme Açıkhava sahnesinde sevenleriyle buluşacak.

Melek Mosso Kimdir?

11 Kasım 1988 yılında Kayseri’de dünyaya gelen Melek Mosso, Adnan Menderes Üniversitesi Müzik Öğretmenliği Bölümü’nden mezundur. Asıl soyadı ‘Davarcı’ olan sanatçı, Melek Mosso ismini ise İtalyanca bir müzik terimi olan ve ‘gittikçe hızlanarak’ anlamına gelen ‘Mosso’ kelimesinden yola çıkarak kullanmaktadır. Henüz 9 yaşındayken bağlama çalmaya başlayarak müziğe adım atan Melek Mosso, Güzel Sanatlar Lisesi’nde öğrenimine devam etti. Yan flütle şarkı söylemeye devam eden Mosso, bir firmanın düzenlediği şarkı yarışmasında jüri özel ödülünü kazanarak Akustikhane stüdyolarında kayıt şansına sahip oldu. O Ses Türkiye yarışmasına katıldı ve 2018 yılında Yıldız Tilbe’ye ait olan ‘Vursalar Ölmem’ şarkısını yeniden seslendirerek milyonlarca dinleyiciye ulaştı.