2022 Mücevher ve takı modeller belli oldu

TAKİP ET

2022 yılına sayılı günler kala mücevher tasarım ve dizaynı için yeni modeller merak konusu oldu. 2022 yılının takı ve mücevher modellerinin belli olmaya başlamasının ardından heyecan arttı. Dikkat çeken mücevher modellerinin detayları haberimizde yer almaktadır

Reklam
Reklam

Yeni yıla ışıl ışıl girmek isteyenler takı ve mücevher modellerini araştırmaya başladı. Kişiye özel tasarımların da mümkün olduğu takıların sunumu yapan isim ise Emel Pırlanta CEO'su Gül Yetkin açıklama yaptı. 2022 yılının trend mücevherleri ve takıların detayları..

Her yıl takı ve mücevherlerde farklılık olması halinde kişiler yeni yıla parlayarak girmek istiyor. 2022 yılına özel takı tasarımları ve el işleri ise sosyal medya üzerinden paylaşıldı. Pandemi döneminde olunduğundan dolayı yüzüklerde azalma olduğu açıklandı. Bunun yanı sıra kolye, küpe ve bileklikler oldukça gösterişli olmaktadır. 

Pandemi öncesinde sade tasarımların tercih edildiğini hatırlatan Yetkin, “Uzun süre evde kalmak hepimizi etkiledi. Normalleşme ile birlikte sokağa çıkmaya başlayan kadınlar daha gösterişli mücevherler kullanmaya başladı. Büyük geometrik desenler, kalın zincirler, bol taşlı tasarımlar en çok tercih edilen ürünler oldu” dedi. Sarı altına gençlerin de ilgi gösterdiğini aktaran Yetkin, rose gold ve beyaz altının 2021 yılında daha fazla tercih edilmediğini belirtti.

2022 takı model 2022 mücevher modeli