2022 Netflix aylık ücreti ne kadar? Netflix Party nasıl yapılır?

TAKİP ET

2022 Netflix aylık ücreti ne kadar? Netflix Party nasıl yapılır? Netflix ne kadar kota yer? Netflix Party ücretli mi? sorularının yanıtları haberimizde...

Reklam
Reklam

Koronavirüs salgını ile birlikte milyonlarca insanın hayatlarına soktuğu dijital yayın platformlarının şüphesiz en büyüğü Netflix’tir. ABD merkezli bir platform olan Netflix’in yeni uygulaması ‘’Netflix Party’’ bir çok izleyenin gündeminin üst basamaklarında yer almaya devam ediyor. Netflix Party’ye nasııl giriş yapıldığını öğrenmek isteyen arama motorları üzerinden araştırmalarına devam ediyor. Peki 2022 Netflix aylık ücreti ne kadar? Netflix Party nasıl yapılır? Netflix ne kadar kota yer? Netflix Party ücretli mi?
Netflix Party Nasıl Yapılır?
Netflix Party uzantısını tarayıcılarına eklemek isteyenler ilk olarak www.netflixpart.com adresini arama çubuğuna girmeleri ve uzantıyı yüklemeleri gerekmektedir. Sonrasında ise Netflix üzerinden herhangi bir içeriğin açılmasıyla birlikte Netflix Party uzantısı sayesinde aynı anda farklı insanlarla film veya dizi izlenmesi mümkün olacaktır. Fakat bunun için Netflix hesabına sahip olunması gerektiği unutulmamalıdır. 
Netflix Party uzantısının kontenjanının ne kadar olduğu henüz bilinmese de 10 milyon kişilik bir sınırı olduğu öne sürülen iddialar arasında yer alıyor. 
2022 Netflix Aylık Ücreti Ne Kadar?
Her ay yayınladığı sayısız içerikle izleyenlerin beğenisini kazanan dijital yayın platformu Netflix’in Türkiye’deki aylık ücreti 26,99 TL - 54,99 TL arasında değişmektedir. Standart görüntü kalitesinde 1 GB, HD kalitesinde 3 GB veri kullanan Netflix’in ücretleri hesabı kullanan kişi sayısına göre değişmektedir. 

Netflix Netflix Party film dizi