2022 Otomotiv bayilik veren firmalar ve güncel fiyatlar

TAKİP ET

Otomotiv sektöründe bayilik veren firmalar gün geçtikçe artış göstermektedir. Yeni yıla giriş yapılmasıyla bayilik veren firmalarda yeniliğe gidildi. Otomotiv üzerine farklı dallarda bayilikler mevcut. 2022 otomotiv bayilik veren firmalar nelerdir? Oto bakım bayilik veren firmalar nelerdir? Engellilere bayilik veren firmalar nelerdir? Otomotiv bayilik üzerine merak edilenler haberimizde yer almaktadır

Reklam
Reklam

Otomotiv üzerine bayilik almak isteyen vatandaşlar girişimci olmaya hak kazanırken bayilik firmaların istediği şartlar ise göz önünde bulundurulmak zorundadır. Araç satış bayiliğinde ne kadar sermaye birikir sorusu ise sıklık kazandı. Günümüzde araçlar lüks yaşantıdan ziyade zorunluluk hale geldi. Bu nedenle otomotiv sektöründe elde edilen kar gözleri üzerine çekiyor. İşte detaylar...

Araç muayene istasyonu bayiliği TÜVTÜRK 

TÜVTÜRK bayliği alabilmenin en önemlisi ortalama 2,5 milyon dolarlık bir sermayeye sahip olunması öngörülüyor. TÜVTÜRK bayliği yatırımcısına yüksek oranda kesin kar elde etme imkanı sağlıyor ancak işletmeyi açmak için de yaklaşık 500 bin ile 1 milyon TL arası bütçe gerekiyor. Bulunduğunuz ilde veya ilçede TÜVTÜRK şubesi olmadığı durumunda hale ve hazır ihtyaçları karşılayacak oranda otomobil sektöründe bayilik almayı düşünenlere TÜVTÜRK bayiliği karlı bir alternatif olarak görülüyor.

TÜVTÜRK araç muayene istasyonu bayilik şartları

Başvuru formu doldur

Size özel tasarruf planında taksit tutarını kendiniz belirleyin

Birevim hemen başvurun

Tüvtürk onayına sunulacak araz (lokasyon) güzel olması.

Ulaştırma Bakanlığından izin alınması.

Ticari sicilin düzgün olması.

İstenilen teminatın 2.5 Milyon Doların bankaya yatırılması.

TÜVTÜRK avantajları 

TÜVTÜRK milyonlarca aracın traifğe uygunluğunu kontrol etmek amacıyla düzenlenmesiyle geliri yükseltmiştir. TÜVTÜRK istasyonları şuan için yeterli olmayarak bazı şehirlerde yer almamaktadır. Bu nedenle girişimcilerin ilgisini çekmektedir. 

Otomotiv bayilik marmara yedek parça ve hırdavat

Oto yedek parça dükkanı açmak isteyen vatandaşların ilgisini çeken Oto Marmara bayilik almak isteyenler sayısı çoğalmasıyla dükkanı daha yukarıya taşımak isteyenler düzenlemelere başlıyor. Kendi emekleriyle iş sahibi olmak isteyenler için büyük fırsat olan oto yedek parça son zamanlarda da ilgi görmektedir. Konseptinde 650 binden daha fazla yedek parça satış sağlandığı bu ürünler Oto Marmara da yer almaktadır. 50 bin TL ile 100 bin TL aralığında bütçe ayırımı gerekmektedir. 

Lassa otomotiv bayilik 

Birden fazla lastik firması olması halinde göz önünde bulunan Lassa otomotiv sektöründe adını duyurdu. Lassa otomotiv bayiliği almak isteyen girişimciler firmanın kurumsal internet sayfası üzerinden bayilik için başvuruda bulunması gerekmektedir. 75 bin TL ile 100 bin TL arasında bütçe ayrımı gerekir. 

Lassa bayilik şartları

Kişi bilgileri sunulduğunda eksiksiz ve hatasız olunması

Mağaza açmak istenilen bölge hakkında analiz ve lokasyon bilgileri 

Ticari sicilin temiz olması 

Lassa bayiliği açacak kişinin firma tarafından yapılan lastik alma miktarını alacak sermayesi olası 

Code oto ekspertiz bayilik fiyatı 

Codo oto ekspertiz bayiliği almak isteyen kişilerin 100 bin TL işe 200 bin TL aralığında bütçeye sahip olması gerekir. Kişi bayilik şartları Code Oto Ekspertiz firmasının yetkili iletişime geçilerek öğrenilmektedir. 

otomotiv bayilik veren firmalar bayilik firmaları oto yedek parça bayilik veren firma TÜVTÜRK bayilik fiyatı