2022 Seğmenler su bayisi açmak için gereken şartlar nelerdir?

TAKİP ET

Su insan yaşamı için büyük bir önem taşımaktadır. Şebeke suyunun da içme suyu olarak kullanılmamasının ardından su bayileri önem kazanmıştır. Peki Seğmenler su bayisi açmak için gereken şartlar nelerdir? Detaylar haberimizde...

Reklam
Reklam

Temiz hava kadar gerekli olan temiz su, kirlenen dünya ve kaynakların sayısında artış yaşanmasının ardından daha önemli hale gelmiştir. Hava kadar insan yaşamı için gerekli olan su kaynaklarına temiz bir şekilde ulaşmak yaşayan şehirli insanlar için büyük bir sorun teşkil etmektedir. Bundan dolayı doğal kaynak suyunu şehre taşıyan markalar oldukça önem taşımaktadır. Bunun yanı sıra ise bu doğal kaynak suyu taşıyıcı firmaların şubeleri de gün geçtikçe artmaktadır. 

Seğmenler su nedir?
Seğmenler Su Anonim Şirket yapısı İnci Fabrika ve Haymana Fabrika olmak üzere ile iki ayrı fabrikada üretim yapmaktadır. İnci fabrikada; Seğmenler Pınarı Doğal Mineralli Su, Bağiçi İnci Doğal Mineralli Su ve Günay İçme Suyu olmak üzere it 3 ayrı marka ile su sektöründe üretim yapmaktadır.
Bu Üretim tesisleri 6.000 m² kapalı ve 13.500 m² açık alan olmak üzere toplamda 19.500 m² ‘lik bir alanda hizmet faaliyetini yürütmektedir. Diğer fabrika ise 8.000 m² kapalı, 23.000 m² açık alan olmak üzere toplamda 31.000 m²’lik bir alanda; Almina su marka adıyla üretim gerçekleştirilmekte olan Seğmen su fabrikasıdır.

Seğmenlerin kuruluş tarihi nedir?
Seğmenler su faaliyetlerine başlaması yıl olarak 1990 başları olarak ifade edilebilir. Bu işe ise  iç anadolu bölgesinde başladığı bilinmektedir. Suyu cam şişe dolumu ile tüketiciye ulaştıran ve doğal mineralli su sektöründe mevsimsel değişikliğe uğramamış, özü değiştirilememiş, mineral yapısı dezenfeksiyon amaçlı olsa dahi herhangi bir kimyasal ve biyolojik işleme tabi tutulmamış bir markadır. 
Kaynakları temiz olan ve insanlar tarafından beğenilen bir damak tadı olan marka neredeyse 30 yıldır bu sektörde başarılı bir şekilde işine devam etmektedir. Geçen günler ile birlikte de kendini ve teknolojisini geliştirmiştir. 

Seğmenler markasının sahibi kimdir*
Firma Ankara Büyükşehir Belediyesi Şirketlerinden Belko Ldt tarafından yönetilmektedir.

Seğmenlerin bulunduğu yerler nelerdir?
Firma başladığı yer olan Ankara ilinin pekçok ilçesinde hizmet vermektedir. Kendini Ankara ili ile sınırlamayan firma komşu birçok ilçe ve il içerisinde de alt şubeleriyle hizmet vermeye devam etmektedir.
Ankara İlinin Haymana İlçesindeki Güzelcekale Köyü Aladağ Dağlarının sınırında kalan mevkiinden 760m kot mesafesinden doğan Seğmenler su, suyu insanlara en temiz ve en doğal şekilde ulaştırmayı amaçlamaktadır. Bunun için ise her geçen gün teknolojisini yenilemektedir. Yenilenen teknolojisinin yanı sıra şubelerini de arttırmaktadır. 

Seğmenler'den bayilik alınır mı?
Su pazarında adından söz ettiren bir firma olan Seğmenler bayilik istemlerine cevap vermektedir. Bayilik başvuruları ise  http://segmenlersu.com.tr/index.php/bayilik-basvuru-formu adresi üzerinden yapılmaktadır. 
Seğmenler su ailesinden olmak isteyen kişi ve kişiler bu ön formu doldurarak kendilerine dönüş yapılmasını beklemektedirler. 

Seğmenlik bayilik almak için gereken şartlar nelerdir?
Bayilik sözleşmesini karşılıklı mutabakatla imza altına alınması
Gerekli ve yeterli sermaye gücünün olması
Ana firma tarafından kabul edilebilir büyüklükte dükkân olması
Duruma göre ayrıca depo alanının olması
Vergi mükellefi olması
Dağıtım yapabilecek resmi işlemleri tam araçlara sahip olması
Dağıtım yapabilecek gerekli eğitim ve gerekli ise alınmış sertifika sahibi donanımlı personelin olması
Organizasyonu sağlamak stok takibi gibi işleri sorunsuz çözmek için Bilgisayar internet tablet gibi donanımların olması
Kesintisiz ve anlık iletişim araçlarına sahip olması gerekir.
Gereken şartların sağlanması müşterileri kesintisiz bir şekilde hizmet verilmesi için oldukça önem taşınmaktadır. Bu niteliklerin olması ise firmanın su pazarında daha önemli bir konumda olmasını sağlamaktadır. 

Bayilik almak karlı bir iş midir?
Suyu doğal kaynağından alarak hiçbir işlem görmeksizin müşteriye ileten ve durumu kritik olan birçok kişinin de kullanımına uygun olarak su, her geçen gün talebin daha da artmasını öngördüğümüz için karlı bir iş alanı olacaktır. 

Seğmenler iş bayiliği
Belirttiğimiz internet sitesi üzerinden ön başvuru formunu doldurmanızın akabinde aynı şekilde 444 12 11 numaralı telefondan da başvurunuzu yapabilirsiniz. Eğer ön başvurunuz kabul edilmişse sizden istenecek şeyler ise şöyledir;
Bayinin vizyonuna uygun satış politikalarının benimsenmesi
Yeterli büyüklüğe sahip dükkânın olması
Ana firma tarafından sunulan sözleşme hükümlerini kabul etmek
Dağıtım yapacak resmi işlemeleri tam kasalı araç sahibi olmak
Eğitimli donanımlı araç sahibi olmak
Bayi talebinde bulunacak firmanın satış yapacağı bölgede su talebinin olması

Belirtilen şartların sağlanmasının ardından artık bir Seğmenler şubesi sahibi olabilirsiniz ve firmanın yıllardır özenle yapmakta olduğu insanlara doğal kaynaktan suyu getirme işlemini sizde içiniz rahat bir şekilde yapabilirsiniz. 

Firmaya dair daha detaylı bilgiler edinmek için belirttiğimiz numara üzerinden veya Seğmenler su internet sitesi üzerinden araştırma yapabilir ve eğer aklınıza takılan sorular veya noktalar var ise onlara ulaşabilirsiniz. 
 

seğmenler su doğal kaynak suyu seğmenler şube