2022 Şok market iş başvuruları ve personel maaşları

TAKİP ET

Şok market bünyesinde çalışmak isteyen bireyler iş başvurusu hakkında araştırma yapmaktadır. Geniş bir bayi topluluğuna sahip olan Şok iş başvuruları nereye yapılıyor, maaşları ne kadar, çalışa saatleri nelerdir gibi sorular sıkça sorulmaktadır. Şok market iş başvurusu hakkında detaylar...

Reklam
Reklam

Türkiye genelinde 7000’den fazla mağazası olan ve giderek daha fazla yayılan Şok, bu sebeple sıklıkla eleman ilanı veriyor. Bu ilanlar online ortamda var mı? İlanlara başvuru yapabilmek için hangi koşullar aranıyor? Şok marketlerde maaşlar ne kadar? Adaylar, istedikleri mağazalarda çalışabiliyorlar mı? Şok market iş başvurusu hakkında merak edilenler değerli okurlarımız için haberimizde yer almaktadır 

Şok personel maaşları

Şok marketler, personellerine bölümlerine uygun maaşlar veriyor. Markette kasiyer olarak çalışan personel, 4-5 bin TL civarında maaş alıyor. Marketin deposunda görev yapan personel, şarküteri ve reyon görevlisi de 4-5 TL aralığında maaş alıyor.

Şok iş başvurusu nereye yapılıyor? 

İşkur

Şok Kariyer

Şok Mağazaları

Şok market kaç şaat çalıştırıyor? 

Mağaza her gün 12 saat açıktır. Ancak, çalışanların maksimum verimle çalışabilmesi için vardiyalı sistem uygulanıyor. Buna göre, Şok’ta 9. 00 ile 18. 00 ve 12.00 ile 21.00 saatleri arasında çalışılıyor. Personelin gün içinde 1 saat yemek izni vardır. Ayrıca, gün içinde ufak molalar mevcuttur.

Şok market iş başvurusu nasıl yapılır? 

TC vatandaşı olmak

En az ilkokul mezunu olmak

Devlete karşı suç işlememiş olmak

Kamu haklarından mahrum olmamak

18 yaşından büyük olmak

Erkek adaylar için askerliği yapmış veya muaf olmak

Şok market iş başvuru formu

Ad Soy Ad

Kimlik no

Açık adres

Telefon numarası

Eğitim bilgileri

Yaş

İş tecrübesi

Erkek adaylar için askerlik durumu

Varsa referans

Şok market iş başvurusu sonuçları

Şok markete hangi kanal üzerinden başvuru yapılmış olursa olsun, ön incelemede olumlu görülen CV sahipleri telefonla aranıyor. Adaylar, şirketin insan kaynakları departmanında görevli uzmanlarla görüşüyorlar. Bunun sonrasında nihai sonuç olumlu ise adaya bildiriliyor. Her iş yeri gibi, Şok da adaylardan bazı belgeler istemektedir. Bu belgeler düzenlenerek, şirkete teslim edilir. 

şok market iş başvurusu şok market iş ilanı şok market personel maaşı şok market çalışma saatler