2022 Survivor All Star 1. bölüm fragmanı

TAKİP ET

Her sene büyük bir heyecanla beklenen Survivor yarışma programı için 2022 geri sayım sona erdi. Survivor programı bu sene All Star olarak ekranlarda yerini aldı. 15 Ocak 2022 Cumartesi günü saat 20:00'da başlayan Survivor All Star tanıtımı yayınlandı. Yarışmasının hayranları programda neler olduğunu merak ediyor. Peki, Survivor All Star'da neler olacak…

Reklam
Reklam

İlk bölüm fragmanı yayınlanan Survivor All Star TV8 ekranlarında yerini aldı. 15 Ocak 2022 Cumartesi günü saat 20:00’da izleyiciyle buluşan yarışma programında heyecan dolu anlar yaşandı. Fragmanda Barış Murat Yağcı'nın sakatlandığı görüldü. Peki Survivor All Star'da neler olacak...

Survivor All Star 2022 ilk bölümde neler oldu?

15 Ocak 2022 Cumartesi günü saat 20:00’da ekranlarda yerini alan Survivor Türkiye 2022 All Star'ın büyük bir merakla beklenen ilk bölüm tanıtımı yayınlandı.

Çekimleri Dominik'te yapılan Survivor All Star’ın ilk gününde ünlüler ve gönüllüler takımları adalarına yerleşiyor.

Yarışmadaki ilk günlerinde ise takımları oldukça zorlu bir ödül oyunuyla kar karşıya kalıyor.

Her sene heyecanla beklenen Survivor bu sene All Star formatıyla ekranlarda yerini aldı. Survivor 2022’nin ilk tanıtımında Barış'ın acılar içinde kıvranması izleyicileri endişelendirdi.

Acıdan adeta inleyen barış Murat Yağcı'nın, Survivor 2022 All Star'ın ilk oyunundan ciddi bir sakatlık geçirmesi sonucu göstereceği performans ise fragman yayınlanır yayınlanmaz sosyal medyadaki Survivor tartışmalarını ateşledi.

İşte Survivor ilk bölüm tanıtımı...

survivor survivor 2022 Survivor All Star Survivor all star fragman