2022 Survivor yarışmacıları ne kadar kazanıyor? Yarışmacıların aldıkları ücretler

TAKİP ET

Ekranların en çok sevilen ve ilgi gösterilen yarışma programlarından biri olan Survivor 2022 çok yakında başlayacak. Vatandaşlarımız Survivor 2022 yarışmacıları ne kadar para kazanıyor, Survivor 2022 yarışmacıların aldıkları ücretler ne kadar sorularının yanıtlarını internet üzerinden araştırmaya başladı.

Reklam
Reklam

Survivor 2022 yarışması ekranların en çok sevilen yarışması olarak dikkat çekmektedir. TV8 ekranlarından yayınlanan yarışma programında yarışmacıların rekabeti nefesleri kesiyor. Ekranların en çok sevilen ve ilgi gösterilen yarışma programlarından biri olan Survivor 2022 çok yakında başlayacak. Vatandaşlarımız Survivor 2022 yarışmacıları ne kadar para kazanıyor, Survivor 2022 yarışmacıların aldıkları ücretler ne kadar sorularının yanıtlarını internet üzerinden araştırmaya başladı.

Survivor 2022 Yarışmacıları Ne Kadar Ücret Alıyor?

Survivor 2022 yarışması 15 Ocak 2022 tarihinde başlayacak. Yarışmanın sunuculuğunu Murat Ceylan ile Acun Ilıcalı yapacak. Survivor yarışması bu sene All Star olarak düzenlenecek. Birbirinden ilginç yarışmacılar sahne alacak. Yarışma her zamanki gibi Dominik Cumhuriyeti’nde gerçekleşecektir. Bu haberimizde en çok merak edilen konulardan biri olan Survivor 2022 yarışmacıları ne kadar para kazanıyor sorusuna yanıt vereceğiz.

Ünlüler Takımı Mert Öcal

Mert Öcal, daha önce Survivor 2020 yarışmasında görev almıştı. Ünlüler takımında bulunuyordu. Yarışmadaki başarılı performansından dolayı insanlar onu takdir etmişti. Acun Ilıcalı, Mert Öcal’a Survivor 2022 All Star için teklif götürdü. Mert Öcal haftalık olarak yarışmadan 7 bin Türk Lirası civarında para kazanacaktır.

Ünlüler Takımı Aycan Yanaç

Aycan Yanaç, daha önce Survivor 2020 yarışmasında görev almıştı. Ünlüler takımında bulunuyordu. Yarışmadaki başarılı performansından dolayı insanlar onu takdir etmişti. Acun Ilıcalı, Mert Öcal’a Survivor 2022 All Star için teklif götürdü. Aycan Yanaç haftalık olarak yarışmadan 9 bin Türk Lirası civarında para kazanacaktır. Kendisi kadın futbolcudur.

Ünlüler Takımı Barış Murat Yağcı

Yakışıklı ve başarılı oyuncu Barış Murat Yağcı, daha önce Survivor 2020 yarışmasında görev almıştı. Ünlüler takımında bulunuyordu. Ayrıca büyük bir performans sergileyerek finale kaldı. Yarışmadaki başarılı performansından dolayı insanlar onu takdir etmişti. Acun Ilıcalı, Barış Murat Yağcı’ya Survivor 2022 All Star için teklif götürdü. Barış Murat Yağcı haftalık olarak yarışmadan 12 bin Türk Lirası civarında para kazanacaktır.

Gönüllüler Takımı Yasin Obuz

Yasin Obuz, daha önce Survivor 2020 yarışmasında görev almıştı. Ünlüler takımında bulunuyordu. Yarışmadaki başarılı performansından dolayı insanlar onu takdir etmişti. Acun Ilıcalı, Yasin Obuz’a Survivor 2022 All Star için teklif götürdü. Yasin Obuz haftalık olarak yarışmadan 7 bin Türk Lirası civarında para kazanacaktır.

Gönüllüler Takımı Evrim Keklik

Evrim Keklik, daha önce Survivor 2020 yarışmasında görev almıştı. Ünlüler takımında bulunuyordu. Yarışmadaki başarılı performansından dolayı insanlar onu takdir etmişti. Acun Ilıcalı, Evrim Keklik’e Survivor 2022 All Star için teklif götürdü. Evrim Keklik haftalık olarak yarışmadan 5 bin Türk Lirası civarında para kazanacaktır.

Gönüllüler Takımı Nisa Bölükbaşı

Nisa Bölükbaşı, daha önce Survivor 2020 yarışmasında görev almıştı. Ünlüler takımında bulunuyordu. Yarışmadaki başarılı performansından dolayı insanlar onu takdir etmişti. Acun Ilıcalı, Nisa Bölükbaşı’na Survivor 2022 All Star için teklif götürdü. Nisa Bölükbaşı haftalık olarak yarışmadan 8 bin Türk Lirası civarında para kazanacaktır.

Survivor 2022 Survivor 2022 yarışmacılar ne kadar para alıyor Survivor 2022 yarışmacıların ücretleri