2022 TikTok en popüler keşfete düşme etiketleri neler?

TAKİP ET

Bu yazımızın içeriğinde siz değerli takipçilerimiz ile 2022 Tiktok en popüler olan keşfete düşme etiketleinin neler olduğundan bahsedeceğiz. Tiktok keşfete düşme etiketleri neler? 2022 Tiktok en popüler keşfet hashtagler'i hangileri? sorularını cevaplayacağız. İşte detaylar..

Reklam
Reklam

Tiktok uygulamasının her geçen gün kullanıcı sayısı daha da çok artmaya başlamaktadır. Bu uygulama üzerinden kazanç elde etmek isteyenler ise önce Tiktok 'ta keşfete düşmeleri gerekmektedir. Bunu bilenler de Tiktok keşfete düşme etiketleri ile birlikte hesaplarındaki hareketliliği artırmaya ve en kısa şekilde de kazanç sağlamaya çalışmaktadırlar. Birçok kullanıcı Tiktok videolarımı keşfete nasıl düşürebilirim sorusunun cevabını araştırıyor. Biz de bu içeriğimizde siz değerli takipçilerimiz için Tiktok en popüler olan hashtaglar ile keşfete düşme etiketlerinin neler olduğunu haberimizde detaylı olarak anlattık. 

2022 Tiktok en popüler olan keşfete düşme etiketleri hangileri?
Yayıncılar, Tiktok uygulaması üzerinden yapmış oldukları yayınarı ile verdikleri emeğin karşılığı olarak yüklü miktarda para kazanmaktadırlar. Fakat, bu durum her kullanıcı için geçerli olmamaktadır. Yayıncılar kendilerini insanlara tanıtamadıkları zaman ya da istedikleri sayıda aboneleri alamadıkları zaman bu durum çekmiş oldukları videolara da yansımaktadır. Videoları durgun olan yayıncılar, malesef istedikleri parayı da kazanamamaktadırlar. Bu noktada ise keşfet çok önemli bir konuma sahip olmaktadır. Çünkü, yayıncıların eylemleri hem daha fazla kullanıcı tarafından keşfedilerek izlendiğinde o kadar çok abone kazanıyorlar, hem de yapmış oldukları yayınlarının durgunluğunu bir anda değiştirerek verdikleri emeğin de karşılığını almış oluyorlar. Son dönemlerde ise pek çok Tiktok kullanıcısı ile yayıncısı da Tiktok videolarımı keşfete nasıl düşürebilirim? sorusunun cevabını araştırmaktadır. Bu konu ile ilgili daha detaylı bilgi sahibi olmak için yazımızın devamını okumanız gerekiyor.

2022 yılının en popüler Tiktok hashtag 'leri neler?
Şimdi siz değerli okurlarımıza 2022 yılının en popüler olan Tiktok hashtag 'lerinin neler olduğunu sıralayacağız. Vereceğimiz bu Tiktok keşfet etiketleri ile beraber Tiktok uygulamasında hem keşfete düşebilirsiniz ve böylelikle de çok daha fazla sayıda beğenme, izlenme, yorum ile Tiktok takipçi sayısına ulaşabilirsiniz. İşte o popüler etiketler;
1. Tiktok keşfet en popüler olan araba etiketleri 
* #araba
* #( aracın markası )
* #car
* #sportscar
* #speed
* #autotrend
2. Tiktok keşfet en popüler olan doğa etiketleri
* #doğa
* #doga
* #( bulunduğunuz il )
* #nature
* #smile
* #art
* #nice
* #sky
3. Tiktok keşfet en popüler olan yemek etiketleri
* #yemek
* #kahvalti
* #food
* #bescayi
* #aksamyemegi
* #breakfast ( kahvaltı için )
* #lunch ( öğle yemeği için )
* #dinner ( akşam yemeği için )
4. Tiktok keşfet en popüler olan gezi etiketleri
* #geziyorum
* #gezi
* #kamp
* #doga
* #travel
* #tur
* #night
5. Tiktok keşfet en popüler olan futbol etiketleri
* #galatasaray
* #futbolcu
* #beşiktaş
* #fenerbahçe
* #derbi
* #derbimaçı
* #trabzonspor
* #futbol
6. Tiktok keşfet en popüler olan Pubg etiketleri
* #pubg
* #pubgmobile
* #pubgame
* #games
* #mobilegame
* #sniper

Tiktok 'ta keşfet engeli nasıl kaldırılmaktadır?
Her şey yolunda gidiyorsa ancak yine de hala keşfete düşemiyorsanız eğer Tiktok keşfet engeli almış olabilirsiniz. Bu durumda ise Tiktok resmi hesabı ile iletişim kurarak getirilen bu engeli kaldırtabilirsiniz veya ceza gününü indirebilirsiniz. Aşağıda yer alan maddeleri takip ettiğinizde Tiktok resmi hesabı ile iletişim kurabilirsiniz.
* Tiktok uygulamasına giriş yapın.
* Kendi profilinize dokunun.
* Sağ üst köşede yer alan üç nokta kısmına dokunun.
* Sorun bildir sekmesine girin.
* Gelen ekranda başlığı seçin ve yaşamış olduğunuz sorunu yazın.
Yukarıda yer alan maddeleri takip edip karşılaşmış olduğunuz sorunu iletebilirsiniz ve bu durumdan da en kısa sürede kurtularak emeklerinizin karşılığın alabilirsiniz.

2022 Tiktok en popüler keşfet hashtagleri neler?
Çekmiş olduğunuz videolarınızı Tiktok keşfete düşürmek için çok fazla seçenek var. Fakat, bu tür araçların en etkili olan yollarını ise aşağıda sizin için özetledik ve listeledik.
* Önce takip ettiğiniz kişileri incelemeye başlayın. Profili olmayan, doğrulanmamış, bu kişilerin arasında gerçek kişi olmayan hesapları takipten çıkarın.
* Eğer takipçi hilesi kullanıyorsanız, buna bir son verin.
* Tiktok videolarınızı paylaşacağınız zaman ( # ) etiketinden hemen sonra hiçbir şekilde Türkçe harf kullanmamanız gerekiyor. Mesela, keşfet yerine '' kesfet '' yazmalısınız.
* Çekmiş olduğunuz videolarınızın çözünürlülük kalitesini arttırmalısınız.
* Gün boyu trend olan tag 'ları kullanmalısınız.
* Çevrenizde yer alan kişilerin hem çektiğiniz videolarınızı beğenmelerini hem de videolarınıza yorum yapmalarını istemelisiniz.
İşte her şey bu kadar basit aslında. Göstermiş olduğunuz çabalarınızın karşılığını almak takipçilerinizi daha da kalitesi yüksek olan içerikler ile memnun etmek istiyorsanız eğer size saymış olduğumuz bu adımları izlemeniz gerekiyor.

Tiktok videoları neden keşfete düşmüyor?
Tiktok keşfete düşme etiketleri ile Tiktok keşfet hilesi gibi konulara değinmeden önce, siz takipçilerimiz için Tiktok videolarının neden keşfete düşmediği konusu hakkında bir açıklama yapacağız. Öncelikle belirtmek isteriz ki bu konu pek çok sebepten kaynaklanıyor olabilir. Bu sebeplerin başında yer alan konular ise şu şekildedir;
* Çekmiş olduğunuz videolarınızın çözünürlülük derecesi
* Çekilen videoların süresi
* Sürekli olarak takip, beğeni ya da yorum almamak
* Takipçi aketi sorunu
* Tiktok profil doğrulamama
* Kullanıcılar tarafından şikayet alma durumunun söz konusu olması
* Kısıtlama veya farklı bir ceza alınmış olması
Yukarıda söz etmiş olduğumuz maddeleri inceleyerek gönderilerinizi yeniden gözden geçirmeniz gerekmektedir. Bunu yaparken de eski ve izlenmemiş olan videolarınzı tespit ederek hemen silmelisiniz. Profilinizde ne kadar çok sayıda kaliteli içerik yer alıyor ise, takipçi sayınız da o kadar çok olacak ve keşfete düşme oranınız da bu oran ile birlikte artmaya başlayacak. Sıraladığımz bu sebepleri ortadan yok ettiğiniz zaman çekmiş olduğunuz Tiktok videolarınızın da keşfete düşme ihtimali artacaktır.

tiktok keşfete düşme etiketleri tiktok keşfet etiketleri neler? tiktok keşfete nasıl düşülür TikTok tiktok keşfet hashtage