2022 TOGG Sedan satış fiyatı ne kadar olacak? TOGG ön satış ve sipariş talepleri ne zaman başlayacak?

TAKİP ET

Yerli elektrikli otomobil TOGG Sedan'ın satış fiyatının ne olacağı merak ediliyor. ABD'de düzenlenen Tüketici Elektroniği Fuarı CES 2022'de ilk kez sahneye çıkan TOGG'un ön satış ve sipariş taleplerinin ne zaman olacağına dair araştırmalar da sürüyor. Peki, 2022 TOGG Sedan satış fiyatı ne kadar olacak? TOGG ön satış ve sipariş talepleri ne zaman başlayacak? İşte detaylar... 

Reklam
Reklam

Dünya basınında büyük ilgi gören Türkiye’nin yerli otomobili TOGG merak konusu oldu. 2019 yılında üretimine başlanan aracın 2022 yılında satışa çıkarılacağı duyurulmuştu. Bunun üzerine ise aracın satışa çıkıp çıkmadığı araştırılmaya başlandı. 

Türkiye’nin otomobil girişim gururu olan TOGG’un 2022 yılı fiyat listesi merak ediliyor. Daha önce TOGG’un SUV modeli €40.000 olacağı açıklanmıştı. TOGG fiyat listesinin 606.000 TL’den başlayan fiyatlarla piyasaya sunulması bekleniyor. 

TOGG güncel fiyatları ne kadar? 
TOGG’un satış fiyatı henüz netleşmedi. Aracın kendi piyasasında bulunan diğer araç guruplarıyla fiyat anlamında yarışacağı söyleniyor. 2022 yılından itibaren seri üretime geçilince aracın net fiyatının da kamuoyuna duyurulması bekleniyor. 



TOGG ne zaman çıkıyor? 
Yerli otomobil TOGG’un ne zaman çıkacağı birçok kişi tarafından merak ediliyor. TOGG’un 2022 yılının başlarında seri üretime geçilerek piyasaya sürülmesi hedefleniyor. 

TOGG’un açılımı nedir? 
TOGG, Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu’nun kısaltmasıdır. 

TOGG ön siparişleri ne kadar? 
TOGG ön sipariş fiyatı hakkında bazı tahminlerde bulunmaktadır. Fakat, ön sipariş fiyatları hakkında şirketten herhangi bir açıklama yapılmamıştır. Bakanların ve TOGG şirketinin yapmış olduğu açıklamalar doğrultusunda TOOG’un Türkiye’deki muadil araç fiyatlarıyla yarışacağı ifade ediliyor. Bu durumda TOOG’un da muadil araç modellerinin ön fiyatlarına benzer bir fiyat aralığında sunulması bekleniyor. 



TOGG SUV modelinin fiyatı ne kadar? 
TOGG SUV modelinin fiyatı hakkında henüz net bir açıklama bulunmamaktadır. Yeni nesil elektrikli SUV modeli için fiyatların seri üretiminin tamamlanmasının ardından netleşmesi bekleniyor. Fakat şirketin CEO’su daha önce yapmış olduğu açıklamalarından birinde 25.000 dolar-30.000 dolar seviyesinde başlangıç fiyatının olabileceğini ifade etmişti. Yeni süreçte de bu fiyatların baz alınması beklenenler arasında yer alıyor. 



TOGG Sedan fiyatı ne kadar olacak? 
Yerli üretim TOGG Sedan fiyatı içinde net bir sayı belirtilmemiştir. TOGG Sedan’da seri üretime geçmediği için henüz ön sipariş ve ön satış fiyatları netlik kazanmamıştır. 

TOGG TOGG fiyat listesi TOGG Sedan TOGG Suv TOGG ön satış TOGG ön talep togg satış fiyatları togg satış fiyatları ne kadar