2022 yılbaşı bileti ne kadar? Yılbaşı çekilişinde büyük ikramiye ne kadar?

TAKİP ET

2022 yılına sayılı günler kaldı. Yılbaşında düzenlenecek olan yılbaşı çekilişiyle ilgili detaylar araştırılıyor. 2022 yılbaşı bileti ne kadar? Ayrıca vatandaşlar yılbaşı çekilişinde büyük ikramiyenin ne kadar olduğunu da araştırmaktadır. 2022 yılbaşı çekilişi büyük ikramiye ne kadar? Bu haberimizde 2022 yılbaşı bileti ile ilgili detayları sizler için derledik. İşte 2022 yılbaşı bileti ile ilgili detaylar...

Reklam
Reklam

Milli Piyango Yılbaşı biletleri satışa çıktı.Yılbaşı geleneği olan yılbaşına özel çekiliş için geri sayım başladı. Zengin olma hayali kuran vatandaşlar milli piyango bileti almaya çalışmaktadır.. Yıllbaşı bileti ne kadar? Çeyrek bilet,yarım bilet , tam bilet  ne kadar?

2022 yılbaşı bileti çekilişi 

 Yılbaşı biletinin fiyatları açıklandı.  tam bilet 120 lira, yarım bilet 60 lira ve çeyrek bilet 30 lira olarak belirlendi. Oyuncular, Yeni Yıl biletlerini mobil bayiler ve sabit bayilerin yanı sıra Milli Piyango web sitesi, Milli Piyango Şans Oyunları uygulaması ve diğer çevrimiçi platformlardan dijital bilet olarak online olarak satın alabilecekler.Milli Piyango Yılbaşı biletleri bayilerde ve dijital platformlarda satışta. 120 milyon TL ikramiyeli çekilişte dağıtılacak toplam para ödülü 670 milyon 76 milyon TL olarak açıklandı.  Büyük ikramiye ise 120 milyon TL oldu. 

2022 yılbaşı bileti 2022 yılbaşı büyük ikramiye ne kadar? yılbaşı bileti