2022 yılı Acun Medya Akademi ücretleri ne kadar?

TAKİP ET

Acun Medya Akademi, duayen televizyoncu Acun Ilıcalı tarafından yarınların televizyoncuları ile profesyonel aşçılarını yetiştirmek için Nişantaşı Üniversitesi işbirliği ile kurulmuş bir akademidir. Akademiyi başarılı olarak bitiren öğrencilere ise hem dünya genelinde hem de ülkemizde geçerli olan Nişantaşı Üniversitesi onaylı Acun Medya Akademi Diploması veriliyor. 2022 yılı Acun Medya Akademi ücretleri ne kadar? Akademide hangi bölümler var? işte detaylar

Reklam
Reklam

Acun Medya Akademi, duayen televizyoncu Acun Ilıcalı tarafından yarınların televizyoncuları ile profesyonel aşçılarını yetiştirmek için Nişantaşı Üniversitesi işbirliği ile kurulmuş bir akademidir. Akademiyi başarlı olarak bitiren öğrencilere ise hem dünya genelinde hem de ülkemizde geçerli olan Nişantaşı Üniversitesi onayl Acun Medya Akademi Diploması veriliyor. Aynı zamanda Acun Medya işe yerleştirme programı aracılığı ile bir işe yerleştirilmeniz sağlanmaktadır.

Acun Medya Akademi 'ye başvurmak için hangi şartlar gerekmektedir?
Acun Medya Akademi, başarılı televizyon programcısı Acun Ilıcalı tarafından kurulan ve yarınların usta televizyoncuları ile profesyonel aşçılarının yetiştirlmesi için Nişantaşı Üniversitesi işbirliği ile beraber birbirinden usta olan televizyoncular ile aşçılar tarafından eğitim verilerek, verilen bu eğitimlerin sonunda da hem dünya genelinde hem de ülkemizde geçerli olan Nişantaşı Üniversitesi onaylı Acun Medya Akademi Diploması verilen bir programdır. 
Acun Medya Akademi 'ye girmek için ise herhangi bir YKS puanına, sıralamasına, ve benzer sınavlara girmiş olmanız gerekmiyor. Akademiye puansız ve sınavsız bir şekilde giriş yapılmaktadır ve bölümlere göre de ücretini ödeyen, 18 yaşını tamamlamış olan isteyen herkes başvuru yapabilir. Acun Medya Akademi 'ye başvuru yapmanız için yalnızca 18 yaşını tamamlamış olmanız yeterlidir. 

Acun Medya Akademi 'de hangi bölümler yer almaktadır?
Acun Medya Akademi, sadece 3 bölümden oluşmaktadır ve bu bölümler üzerinden öğrencilerine eğitim vermektedir. '' Hayalin İşin Olsun '' logosu ile yola başlayan Acun Medya Akademi 'de televizyon, gastronomi ile dijital alanlarda uzmanlaşmış olan televizyoncular, duayen şefler ile dijital sektörün üstadları eğitim vermektedir.
* Televizyon bölümünde ileri televizyonculuk eğitimi verilmektedir.
* Gastronomi bölümünde profesyonel aşçılık eğitimi, profesyonel pastacılık ve ekmekçilik eğitimi ile prochef eğitimi verilmektedir.
* Dijital bölümünde ise dijital içerik ve yayıncılık eğitimi, sosyal medya reklamcılığı eğitimi, google reklamcılığı eğitimi ile crm ve salesforce eğitimi verilmektedir.

2022 yılı için Acun Medya Akademi ücretleri ne kadar?
Acun Medya Akademi ücretleri seçmiş olduğunuz bölüm ile programa göre değişmektedir. Eğitimlerin ücretleri ise genel olarak 3,300 TL 'den başalayarak 34,800 TL 'ye kadar devam etmektedir.
* İleri televizyonculuk bölümü eğitim ücreti 12,600 TL 'dir.
* Gastronomi bölümü eğitim ücreti 34,800 TL 'dir.
* Dijital bölümü eğitim ücreti 12,600 TL 'dir.

Acun Medya Akademi başvuruları nasıl yapılmaktadır?
Acun Medya Akademi 'de eğitim almak istiyorsanız eğer '' acunmedyaakademi.com '' internet adresine giriş yaparak ekranda sağ üst kısımda yer alan '' Hemen Başvur '' sekmesine tıklayarak ilgili adımları takip edip başvuru işlemlerinizi kolaylıkla yapabilirsiniz. 
* Adınız ve soyadınızı girmelisiniz*, Telefon numaranızı girmelisiniz*, e - Posta adresinizi girmelisiniz*,
* Bilgi almak için istediğiniz bölüm seçeneğinden, TV, gastronomi seçeneğini seçin,
* KVKK aydınlatma metni ve elektronik ticaretin düzenlenmesi hakkındaki  kanun bilgilendirmesi seçeneklerini okuyarak işaretleyin ve '' Ben robot değilim '' butonuna tıklayın,
* Son olarak da '' Gönder '' butonuna bastıktan sonra ilgili iletişim numaranız ile mail adresiniz üzerinden size ulaşım sağlanacaktır.

Acun Medya Akademi eğitimleri nerede verilmektedir?
Acun Medya Akademi eğitimleri, İstanbul Nişantaşı Üniversitesi bünyesinde ki Sarıyer Maslak 1453 NeoTech Kampüsü 'nde eğitim verilmektedir.

Acun Medya Akademi ile ilgili sıkça sorulan sorular nelerdir?

Eğitimimi bitirdiğim zaman herhangi bir belge veya diploma veriliyor mu?
Evet. Acun Medya Akademi 'den mezun olan ve her bir eğitime özgü olarak belirlenmiş olan başarı kriterlerine uygun olan her katılımcya uluslararası geçerliliğe sahip olan Nişantaşı Üniversitesi sertifikası ile Acun Medya Akademi Diploması verilmektedir. Nişantaşı Üniversitesi onaylı olan bu sertifika dünya genelinde ve Türkiye 'de de geçerliliği olan bir sertifikadır. Aynı zamanda Gastronomi öğrencileri için de dünyanın genelinde geçerliliğe sahip olan Hazard Analysis Critical Control Points ( HACCP ), Pest Control ile Hijyen sertifikaları verilmektedir.

Acun Medya Akademi eğitimleri nerede yapılmaktadır?
Eğitimler yüz yüze gerçekleştirilmektedir ve Nişantaşı Üniversitesi NeoTech Campus 'te yer alan Acun Medya Akademi sütüdyolarında ve bilgisayar labaratuarlarında uygulamalı bir şekilde yapılmaktadır.

Uygulamalı eğitim ile ne kastedilmektedir? eğitimler nasıl gerçekleşiyor?
Eğitimler, eğırlıklı olarak uygulamalı bir şekilde ve sektörde ki eğitmenler ile birebir şeklinde çalışmalar yapılarak gerçek deneyim fırsatları eşliğinde sunuluyor.

Eğitimden yararlanmak için herhangi bir ön koşul gerekiyor mu?
Eğitimler; televizyonculuk bölümü için 18 yaş,diğer bölümler için de 16 yaşını tamamlamış olan ve mesleğe de istekli olan herkes için elverişlidir. Televizyon bölümünde bir ön görüşme de yapılmaktadır.
Verilen eğitimler katılımcılara iş bulmak, iş sahibi olmak konusunda yardımcı oluyor mu?
Eğitimleri başarı puanı ile bitirmiş olan öğrencilere doğrudan '' Acun Medya Akademi İşe Yerleştirme Programı ''ndan faydalanmaları sağlanmaktadır. 

Acun Medya Akademi işe yerleştirme programı nedir?
Acun Medya Akademi, sektörün e önemli ihtiyacı olan nitelikli ve eğitimli eleman ihtiyacını yetiştirmek ve karşılamak için kurulan bir kurumdur. Bu yüzden de Nişantaşı Üniversitesi ile Acun Medya 'nın network 'ünde yer alan şirketlerin duydukları hem nitelikli eleman ihtiyaçlarını karşılamak hem de başarı derecesi ile mezun olan öğrencilerin sektöre hılı bir şekilde girmeleri için Acun Medya Akademi İşe Yerleştirme Programı oluturulmuştur. 
Acun Medya Akademi İşe Yerleştirme Programı, iş fırsatlarını süreki olarak takip eden ve başarılı olan öğrencilerin mezun olduktan sonra kariyer hayatlarında destek olmak için Acun Medya Akademi Kariyer Merkezi uzman ekibi liderliğinde yürütülüyor.

İşe yerleştirme programında maaş alınıyor mu?
Bu programda en fazla 3 aylık bir deneme süresi ile başlayacağınız maaşlı bir işiniz olmaktadır. Kadroya alınmanız ise işveren ile sizin aranızda ki anlaşmaya bağlı olmaktadır.

Eğitimler için herhangi bir ders kitabı veya başka bir malzeme almaya gerek var mı?
Eğitim için gereken bütün malzemeler akademi tarafından sağlanmaktadır. Eğitiminiz boyunca yapılacak olan bütün çalışmalarınızı kaydetmeniz ve bu kayıtları eğitiminiz sona erdikten sonra da kullanmanız için sizin temin edeceğiniz en az 1 TB Harici Hard Disk ile birlikte eğitimlere katılım sağlamanız gerekmektedir.

Eğitim sırasında finansal yardım veya burs desteği veriliyor mu?
Eğitimler için herhangi bir özel burs imkanı verilmemektedir. Bankaların kredi kartlarına uygulanan özel taksit seçenekleri, okul taksit sistemi ve kefilsiz senet sistemi ile öğrenciler için bütün ödeme kolaylıkları sağlanmaktadır. 

Kayıt yaptırmadan önce akademi ziyaret edilebiliyor mu?
Kaydınızı yaptrmadan önce gelerek akademiyi ziyaret edebilirsiniz. Kampüsü ziyaret ederek, akademi imkanlarını deneyimlemeniz kurum tarafından özellikle tavsiye edilmektedir.

Taksit şeklinde veya kredi kartı ile ödeme imkanı var mı?
Bankaların kredi kartlaına uygulanan özel taksit imkanları, okul taksit sistemi yani OTS ve kefilsiz senet sistemi ile öğrenciler için bütün ödeme kolaylıkları sağlanmaktadır.

Akademide ücretsiz olarak eğitimler verilecek mi?
Akademide almış olduğunuz dersler dışında ayrıca workshop, seminerler ile masterclass 'lar da yapılmaktadır.

Sınıflar kaç kişiden oluşmaktadır?
Acun Medya Akademi sınıfları maksimum 15 ile 20 kişi arasında olmaktadır.

Acun Medya Akademi iletişim bilgileri nedir?
NeoTech Campus: Maslak Mahallesi, Taşyoncası Sokak, No: 1V ve No: 1Y Bina Kodu: 34481742, 34398 Sarıyer / İstanbul
Telefon: ( 0212 ) 210 10 10
E - posta adresi: info@acunmedyaakademi.com

acun medya akademi acun medya akademi ücretleri ne kadar 2022 acun medya akademi ücretleri acun ılıcalı