2022 yılı burç yorumları ne söylüyor? 2022 yıllık burç yorumları; Hangi burcu neler bekliyor?

TAKİP ET

Yeni yıla sayılı günler kala 2022 de burçları neler bekliyor sorusu da sorulmaya başlandı. Astrolojiyi takip edenler burçların yeni yılda neler yaşayacağını merak etmeye başladı. 2022 yılı bazı burçlara şans getirirken bazılarına ise kötülükler getirmesi bekleniyor. 2022 yılında burçları neler bekliyor sorusunun yanıtı haberimiz de yer almaktadır

Reklam
Reklam

Astrolojiye ilgisi olanlar günlük, haftalık ve aylık olarak burç yorumlarını takip ederken yeni yılda gerçekleşecekler ise yoğun ilgi gördü. 2021 yılda zorluk çeken burçlar yeni yılda yüzü gülebilecek mi? Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak ve Kova burçlarını yeni yılda neler bekliyor? İşte detaylar ...

Koç

2021 yılında özellikle maddi zorluk çeken koç burçları için 2022 yılı oldukça verimli ve keyifli bir zaman dilimi olarak görülmektedir. Yeni yılın ortalarında Mayıs ayında gezegenler arasında yaşanan durumlar neticesinde kariyerinde beklenmedik büyük girişimler gerçekleşecektir. Bu nedenle koç burçları bir süre kendi içlerine çekilip izlemeye devam etmelidir. 

Boğa

2022 Nisan ayında gerçekleşecek tutulmalar sonucunda boğa burçları beklenmedik durumlarla karşı karşıya kalabilir. Nisan ayında öncelikle aşk hayatında evlilik, nişan ya da yeni ilişkiler kapınızı çalabilir. 30 Nisan günü gerçekleşecek güneş tutulması sonrası burcunuz oldukça fazla etkilenecektir. 2022 yılının sonlarında ise beklenmeyen durumlarla karşı karşıya kalıp kendinizi tanımakta güçlük çekebilirsiniz. 

İkizler

İkizler burcu 2021 yılında şanslı mıydı yoksa zorlu dönemler mi geçirdi sorusu sıkça sorulmaktadır. Bu soruya değişkenli olarak cevap verilebilir. Yaşadığınız güneş ve ay tutulmaları oldukça zorlu günlere kapı açmış olabilir fakat 2022 yılında bu döngü değişecektir. 18 Ocak itibariyle hayatınızda şans oldukça artış gösterecektir. Yıl sonunda ne kadar yorgun olsanız da 2022 yılının başlarında değişmeye başlayacaksınız. 

Yengeç 

2022 yılında aşk konusun da oldukça şanlı döneme giriş yapacaksınız. 2021 yılında yaşadığınız hayal kırıklıklarını kenara bırakıp yenilerle ilgilenmelisiniz. Jüpiter'e geçen Balık size bolca şans dağıtmaya geliyor. Biraz daha dişinizi sıkarsanız 2023 yılının başında ektiklerinizi biçebilirsiniz. Eski kalıplardan çıkmanın ve yeni bir çevreye "Merhaba" demenin zamanı geldi.

Aslan 

İşte beklenen haber gelmek üzere. 2022 yılında Aslanlar yuva kurmaya hazır olmalı. Ancak tutulmaları kariyer evinizden alacaksınız. Bu nedenle bazı köklü değişimler kapıda diyebiliriz. 2022'nin ikinci yarısında Jüpiter'in Koç'a geçmesiyle bir parlama dönemi yaşayacaksınız. Ancak yılın ilk aylarında sağlığınıza dikkat etmelisiniz. 

Başak 

2022 başları ne kadar gözünüzü korkutsa da kariyer anlam da yaşadıklarınız sizi vazgeçirmesin. Yeni yılın ortalarına doğru iş alanın da büyük sürprizler sizi bekliyor olabilir. Uzun süredir beklediğiniz iş alanında ki beklentileriniz karşılanacaktır. Şubat ayında ise aşk hayatınız da eğlenceli vakit geçirebilirsiniz. 

Terazi

Gezegenler de yaşanan tutulmalar sonrasında terazi burçları aşk hayatın da çalkantılar yaratabilir. Partneriniz tarafından dışlanmış ya da kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Fakat bu durum kısa süre içerisinde değişkenlik gösterecektir. 2022 yılının ortalarına doğru evlilik konuları konuşulmaya başlanabilir. Özellikle Mart ayında biraz sessiz kalmanız gerekebilir. 

Akrep

2022 yılı sizin yılınız olabilir Akrepler. Gerçekleşecek bütün tutulmalar akrep burcunda olacaktır. Bu sene yaşadığınız ikili ilişkiler sizi derinden etkileyebilir. Hayatınız da sizi yoracak kişilerden ve durumlardan uzak durmalısınız. 2022 akrepler için oldukça eğlenceli geçmesi bekleniyor. 

Yay

Bu sene tutulmalar sizi bir hayli yordu. Bazılarınız kökten değişti. Bazılarınız ise emeklerinin karşılığını almaya başladı.2022 daha farklı bir yıl olacak sevgili Yaylar. Bu yıl maddi konulara dikkat etmeye çalışın. İyice düşünün ve kendinizi zorlamayın. 2022 her şeyi iki kere düşünmeniz gereken bir yıl olacak. Jüpiter'in Koç seyrini aman unutmayalım. Boş bir yıl diyemeyiz. Jüpiter Koç seyri size dokunmadan bu yılı kapatmaz.

Oğlak 

2021 yılı oğlaklar için oldukça zorlu geçti. Bu yıl beklenmedik şekilde zorluklar yaşandı. Fakat artık rahat almak için güzel bir yıl geldi. Aşk hayatınız da yaşadığınız sorunları bir kenara bırakıp yeni yıl da sevilmeye ihtiyaç duyabilirsiniz. Rahat ve kariyer odaklı olup ikili ilişkileriniz de 2022 yılı etkili olacağa benziyor. 

Kova

Zirveye ulaşmak için bazı mücadeleler vermeniz gerekiyor.2022 olgunlaşma ve gerçeklerle yüzleşme dönemi diyebiliriz. Satürn'ün ağırlığını Jüpiter burcunuzdan ayrıldıktan sonra daha çok hissedeceksiniz. Bu yıl gündeminiz para olurken, uzun zamandır görmediğiniz kadar para görebilirsiniz. Maddi yatırımlar gündemde.

Balık

Evet balıklar 2022 sizin yılınız olmaya hazırlanıyor. 30 Aralık tarihinde burcunuz da yaşanacak değişiklikler sizi yeni yıla hazırlıyor da olabilir. En aktif ve cesur olduğunuz yıl başlıyor. Bu sene kendinizi korkmadan göstermeye, yıldızınızı parlatmaya başlayın. Gelecek fırsatlarını doğru ve dengeli bir şekilde kullanırsanız, şansı sonuna kadar hissedebilirsiniz.

2022 burç yorumu yeni yıl burç yorumu 2022 de burçları neler bekliyor