2022 yılı Survivor yayınlanacak mı? Survivor All Star ne zaman başlayacak?

TAKİP ET

TV8 ekranlarında sevilerek izlenen programlardan olan Survivor için yarışmacılar belirlendi. Peki Survivor ne zaman başlayacak, ne zaman izleyici ile buluşacak? Detaylar haberimizde…

Reklam
Reklam

Acun Ilıcalı tarafından sunulan ve TV8 ekranlarında izleyici ile buluşan Survivor bu yıl All Star konsepti ile birlikte izleyici ile buluşacak. Konsept içerisinde daha önceden yarışan ve yarışma içerisinde başarıları ile dikkatleri çeken yarışmacılar olacak. Bu isimler tekrar yarışacak ve yine nefes kesen bir Survivor dönemi izleyici ile buluşacak. Durum böyle olunca yarışmanın ne zaman başlayacağı izleyici tarafından araştırılmaya başlandı. 

Survivor All Star 2022 yayın tarihi nedir?

TV8 ekranlarında her yıl yayınlanmakta olan yarışma Ocak veya Şubat aylarında başlamaktaydı. Yine bu durum değişmeyerek ocak veya şubat aylarında yarışmanın yayınlanması beklenmekte. Ancak Ilıcalı tarafından yayın tarihi ile ilgili net bir bilgi gelmedi. 

Survivor Türkiye nedir? 

Dünyada yapılmakta olan bu program 2005 yılında Türkiye’ye gelmiştir. Geldiği ilk yılda Kanal D ve Pelin Akad yapımı olarak sunulmakta olan program daha sonra ise TV8 kanalına geçmiştir. Programın başlangıçtaki ismi Survivor Türkiye: Büyük Macera’dır. 

Yarışmada belirgin bir şekilde ayrışmayan yarışmacılar Güney ve Kuzey olarak ikiye ayrılmış ve çeşitli oyunlarda birbirleri ile yarışmışlardır. Büyük finalde ise Uğur Pektaş’ın Kız Kulesinde yapmış olduğu başarılı performans ile 150.00 TL ve hayatta kalan tek kişi ödülü ile sonuçlanmıştır. 

Yıl 2017 olduğunda ise program severek izlenmeye devam etmiştir. Kanal değişse de programın sevenleri vazgeçmemiş ve hem sosyal medyada hem de  televizyonda programı gündem de tutmayı başarmıştır. Survivor yarışmasının 2017 yılında finale kalan Adem Kılıççı ikinci Ogeday Girişken şampiyon olmuştur. Yıldan yıla artan ilgi programa katılımı da artırmıştır. 

2018 yılında yayınlanan programda ise Survivor All Star-Gönüllüler konsepti karşımıza çıktı. Bunun akabinde ise isim değiştirilerek Survivor Ünlüler-Gönüllüler olarak uyarlandı. 2018 yılında programda Damla Can altıncı, Turabi Çamkıran beşinci, Hilmi Cem İntepe dördüncü, Anıl Berk Baki üçüncü, ve son finale kalan Nagihan Karadere ikinci Adem Kılıççı şampiyon olmuştur. Her yıl programda artan heyecan 2018 yılında da devam etmiş ve izleyici programı kabullenerek sürekli hale gelmesini sağlamıştır. 

2019 yılı konsepti ise Türkiye-Yunanistan üzerine başlatılmış olsa da devam eden süreçte bu Siyah Takım-Beyaz Takım olarak karma şekilde yarışmalar devam etmiştir. 2019 yılı programında  Türkler'in şampiyonu Yusuf Karakaya, ikincisi Seda Ocak olurken Yunan şampiyonu Katerina Dalaka olarak belirlenmiştir. 

2020 yılı Ünlüler ve Gönüllüler konsepti geri dönmüş ve yarışmalar bu şekilde yapılmıştır. 2020 yılında Berkan Karabulut dördüncü, Yasin Obuz üçüncü, Barış Murat Yağcı ikinci Cemal Can Canseven ise şampiyon olmuştur.

2021 yılı yarışmasının şampiyonu ise İsmail Balaban’dır. 

survivor yarışmacısı survivor survivor all star ne zaman başlıyor