2022 yılında Başak burcunu neler bekliyor? 2022 Başak burcu yorumları ve kariyer planlamaları

TAKİP ET

Yeni yıla sayılı günler kala 2022 yılında burçların nasıl bir etki altında olacağı merak edilmeye başlandı. 2022 yılında başak burcunu neler bekliyor. Gelecek yıl içinde başak burçlarının aylık olarak nelere dikkat etmesi gerektiği astroloji meraklıları tarafından araştırılıyor. 2022 başak burcu aşk ve kariyer yorumları ile ilgili merak edilen tüm detayları açıklandı. İşte başak burcu 2022 yıllık burç yorumları…

Reklam
Reklam

2022 Başak Burcu Yıllık Burç Yorumları- Başak Burcu Kariyer Planlamaları
Yeni yıla birkaç gün kala 2022 yılında başak burçlarını bekleyen gelişmeler astroloji meraklıları ve başak burcu kişileri tarafından şimdiden merak konusu oldu. Başak burçları 2022 yılı içerisinde önemli kırılma noktaları yaşayacak ve bazı konularda dikkatli davranması gerekecek. İşte merakla beklenen 2022 başak burcu yorumları…

2022 yılı Başak burcu için adım atma ve karar verme yılı olacak. Başak burçları uzun süredir deva eden hayat mücadelelerinde biraz daha rahatlama yaşayacak. Sevgili Başaklar yeni gelişmeler yaşayacağınız aynı zamanda hayat enerjinizin arttığı hayatınızla ilgili gelişmelerin de sık sık gündeme geleceği bir yıl sizi bekliyor olacak.

2022 senesinin ilk ayı olan Ocak ayında Satürn sizi 6. evinizde karşılıyor. Bu karşılama çalışma hayatınızı halen çok güzel desteklemeye devam ediyor. Zaten disiplin içinde olan başaklar iş disiplininizi biraz daha elinizden bırakmayın. Başak burçları bu süreçte kendi disiplinini birlikte çalıştığı insanlardan da bekliyor olacak. 2022’de yaşanacak olan Merkür gerilemesi, iletişim ve teknoloji arızaları, sinirsel kaygı, seyahat gecikmeleri ve kayıp eşyalar için potansiyel getirebilir.

Şubat ayında sevgili Başaklar için eğitimler, yurt dışıyla ilgili konular gündeme gelebilir. Kimileriniz sosyal medya, basın yayın, girişimcilik gibi alanlara yönelebilir veya bu alanlara ilginiz artabilir. Sosyal medya paylaşımlarınız artabilir hatta çıkacağınız seyahatlerinizi buradan paylaşabilirsiniz.

Başak burçları için Mart ayı biraz fazla hayalperest geçebilir. Hayalperest olma ihtimalinize karşı bu ay içerisinde birkaç defa düşünüp adımlarınızı ondan sonra atmanızda fayda var. Çevrenizden kararlarınızla ilgili fikir almanız daha gerçekçi kararlar almanızı sağlayacaktır.

6 Nisan’dan sonra Başakları ailevi anlaşmazlık bekliyor olacak. 6 Nisan’dan sonra bazı sorunlar yaşamanız kaçınılmaz görünüyor. Sakin kalmanız ve olayları fazla büyütmeden alttan almanız sizin için daha iyi olacaktır. Bu şekilde hem siz hem de aileniz yıpranmamış olursunuz.

Jüpiter 11 Mayıs'a kadar Balık burcunda hareket ederken bazı Başaklara yeni bir ilişki ya da iyi giden ilişkinin evlilik adımlarının atılmasının yolunu açıyor. Mayıs ayı ile birlikte ilişkilerinizde yeni bir dönem başlayabilir. Özellikle ikili ilişkilerin şenlendiği bir dönem sizi bekliyor.

Haziran ve Temmuz aylarına geldiğimizde ise güneş çarpması, susuzluk gibi şikayetler yaşayabilirsiniz. Ayrıca bu aylar içerisinde profesyonel bir eğitim kursuna devam edebilirsiniz. Bu süreçte eşiniz, aile üyeleriniz, meslektaşlarınız veya arkadaşlarınızla iletişim kurma şeklinizi de gözden geçirebilirsiniz. Ortak yol bulmanız gerektiği durumlar olsa bile eski hayatınıza odaklanacağınız bir süreç olacak.

Sevgili Başak burçları için Ağustos ayının gündeminde ise iş ortamıyla ilgili bazı krizler yer alacak. Ağustos ayında yaşanacak olan krizler daha belirgin olacak, Başak burçlarının bunlara kendini hazırlaması iyi olacaktır. Adımlarını düşünerek atarsanız bu süreci en az zararla kapabilirsiniz.

Eylül ve Ekim ayları, Başaklar için rahat geçecektir. Arkadaşlarınız ve akrabalarınız para kazanmanız için iyi bir ilham kaynağı olurken Eylül ve Ekim ayları sizin için güzel geçecektir. Sevgili Başaklar sürekli kafanızı yormak yerine rahatlamak ve dinlenmek için boş zamanlarınızdan yararlanın. Sürekli kafanızı yormak sizi mental olarak tüketecektir. Boş zamanlarınızın değerini bilerek rahatlamaya çalışın size keyif veren şeyleri yapmak için çaba gösterin.

Senin son iki ayı olan Kasım ve Aralık ayında ise sanatsal veya tasarım endüstrisine yönelecek olursanız, şans sizden yana olacak. Bu alanlara her zamankinden çok daha hevesli olacaksınız. Sevgili Başak burçları bu iki ay sene içerisinde yaşadığınız tüm geçmiş etkilerinizi veya acı anılarınızı geride bırakmanıza yardımcı olacak. Mental açıdan bir rahatlama yaşayacaksınız.
 

2022 başak burcu yorumları 2022 başak burcu 2022 başak burcu kariyer planlaması