2022 yılında değerli kağıt bedeli ücretleri ne kadar oldu, kaç TL?

TAKİP ET

Yeni yıla girmemizle beraber vergi ve değerli kağıt bedeli ücretleriyle alakalı belirlenen yeni oranlar Resmi Gazete'de yayınlandı. 2022 yılında pasaport, kimlik yenileme, noter kağıdı, beyanname ve tescil belgesi gibi işlemlerde alınan değerli kağıt bedeli fiyatlarında değişiklikler olacaktır. Peki 2022 yılında değerli kağıt bedeli ücretleri ne kadar oldu, kaç TL? detaylar haberimizde yer almaktadır.

Reklam
Reklam

Yeni yıla girmemizle beraber bazı işlemlerden alınan vergi ve değerli kağıt bedeli ücretleriyle alakalı belirlenen yeni oranlar Resmi Gazete’de yayınlandı. 2022 yılında pasaport, kimlik yenileme, noter kağıdı, beyanname ve tescil belgesi gibi işlemlerde alınan değerli kağıt bedeli fiyatlarında değişiklikler olacaktır. 

2022 yılında değerli kağıt bedeli ücretleri ne kadar oldu?
Yeni yıla girmemizle birlikte her sene olduğu gibi bu senede vergilere ilişkin Yeniden Değerleme oranları belirlenmeye başlandı. Hazine ve Maliye Bakanlığı, vergi, harç, değerli kağıt gibi bürokrasiyi ilgilendiren konularla alakalı tebliğ yayımladı. 
2022 yılından itibaren geçerli olarak pasaport, kimlik yenileme, noter kağıdı, beyanname ve tescil belgesi gibi işlemlerde istenecek olan değerli kağıt bedeli ücretleri şöyledir:

Değerli kağıt bedeli ücretleri Değerli kağıt bedeli