2022 yılında Yengeç Burcu olanları neler bekliyor? İşte, 2022 yılı Yengeç Burcu yorumları...

TAKİP ET

2022 yılı için Yengeç Burcu yorumları Benan Topbaş tarafından yapıldı. Yengeç Burcu, 2022 yılında köklü değişimlere sahne olacak. Peki, 2022 yılında Yengeç Burcu olanları neler bekliyor? İşte, 2022 yılı Yengeç Burcu yorumları...

Reklam
Reklam

Su burçları arasında yer alan yengeç burcu için 2022 yorumları Benan Topbaş’tan geldi. Köklü değişimlerin eşiğinde olan yengeç burçlarının şimdiden hazırlıklı olması gerekiyor. 


2022 yılı Yengeç Burcu yorumu 

Yengeç burcunun yeni yıldaki mottosu mülkiyet ve kariyer. Uzun zamandır süregelen hayat mücadelelerinde yengeç burçları biraz rahatlama yaşayacak. Hayat enerjilerinin arttığını hisseden Yengeçler, aynı zamanda hayatınızla ilgili yeni gelişmelerinde gündeme geleceği zamanlar olacak. 

Ocak 
Ocak ayında Satürn’ün yedinci evdeki konumundan dolayı iş yükü hissedebilirsiniz. İlişki hayatınız, eğer işaretlere dikkat etmez ve onları kaçırırsanız ekstra özen göstermeniz gereken alanlardan biri olacak. 2022’de yaşanacak olan Merkür gerilemesi, iletişim ve teknoloji arızaları, sinirsel kaygı, seyahat gecikmeleri ve kayıp eşyalar için potansiyel getirebilir. 

Şubat 
Şubat ayı, sizin en hareketli ve dinamik olduğunuz zamanlar. Jüpiter'in aile ve yuva evindeki yönü odak noktanız genel olarak ev, aile ve özel yaşam üzerine olacaktır. 

Mart 
Mart ayı, sizler için her açıdan artılarla dolu bir ay olacak. Bu ay boyunca iş yaparak kazançlar elde edeceksiniz. 

Nisan 
Yüksek derecede bir öğrenim hevesiniz olacak. Belli bir arayış içerisinde olacaksınız. Düşük br başarı elde edebilirsiniz. Bu dikkatinizi dağıtmayın yengeçler. 

Mayıs 
Mayıs ayında sizleri yukarıya çıkaracak yeni fikirler ve oluşumlar meydana gelecek ve gündeminizde olacak. 16 Mayıs’ta Akrep burcunda yaşanacak olan Ay tutulması ve dolunaydan ötürü aşk ve ikili ilişkilerinizdeki konular gündeme gelebilir. 

Haziran, Temmuz, Ağustos 
Haziran ayında Venüs geçişi hayatınızın en güzel zamanlarından biri olacak sevgili Yengeçler. Her zamanki halinizden daha çekici ve popüler olacaksınız. Temmuz ve Ağustos aylarında ise sizler için okumak, yazmak, gazete ve dergilere kaydolmak, araç kullanmayı öğrenmek ve yabancı dil eğitimi gibi birçok şeyi örenmek için harika zaman dilimleri olacak. 

Eylül, Ekim, Kasım 
Eylül ayı, ikili ilişkilerin ve sağlık konularının ön planda olacağı bir ay. Ekim ayında Jüpiter, artan zenginlik ve refah için fırsatlar getirecek. Ekim ve Kasım aylarında da aşka dair etkilerin yoğun ve olumlu olduğu zamanlar. 

Aralık 
Aralık ayında, birçok yolla kazanç elde edebilir ve tasarruf edebilirsiniz. Bu yüzden, işinize yarayacak ve yararlı olacak bir şey satın almak için büyük miktarlarda harcama yapabilirsiniz. 

2022 yılı yengeç burcu yengeç burcu yengeç burcu yorumları yıllık yengeç burcu yorumları