2022 YKS sınav yorumları: YKS TYT zor muydu, öğrencilerin YKS soru yorumları

TAKİP ET

Milyonlarca öğrencinin katıldığı Yükseköğretim kurumları sınavı bugün yapılıyor. Öğrenciler sınavın ilk oturumu olan temel yeterlilik testine giriyor. Üniversite hayali Kuran milyonlarca öğrencinin katıldığı sınavla ilgili olarak sosyal medyada da yorumlar yapılıyor. Öğrenciler YKS sınav yorumları araştırmasına şimdiden başladı. Peki, öğrencilerin YKS soru yorumları nasıl? 2022 YKS sınav yorumları nasıl? 2022 üniversite sınavı soruları zor muydu kolay mıydı?

Reklam
Reklam

Üniversiteye girmek isteyen milyonlarca öğrenci bugün yapılan YKS TYT oturumuna girdi. TYT soruları adayları terletirken, sosyal medyada da YKS yorumları yapılmaya başladı. Gerek sınavdan çıkan adaylar gerek sosyal medya kullanıcıları TYT soruları yorumları ile sınavın zorluk kolaylık derecesini tartışıyor. Öğrenciler ise puan hesaplaması yapmak için araştırmalarına devam ediyor. Peki, bu sene YGS soruları zor mu kolay mı? YKS TYT soruları nasıldı kolay mıydı? 2022 YKS sınav yorumları ve öğrencilerin üniversite sınavı YKS yorumları haberimizde...
 

2022 YKS TYT yorumları

Milyonlarca öğrenci bugün YKS sınavının ilk oturumu olan temel yeterlilik testi ne girdi. 165 dakika süren sınav sonunda soruları yanıtlayan adaylara 30 dakikalık ek sürede verilecek. Ancak sosyal medyada 2022 YKS TYT yorumları gündeme oturdu bile. Soruların zorluk derecesi merak ediliyor ve birçok kişi bu konuda araştırma yapıyor. Öğrencilerin sosyal medyada sınav yorumlarına göre YKS tyt soruları Bir Hayli zordur. Öğrenciler özellikle Türkçe paragraf sorularının çok uzun olmasından dert yandı.

Öğrencilerin YKS soru yorumları

Türkçe sınavında bir hayli zorlandığını söyleyen öğrenciler paragrafların sonunun gelmediğini Bu nedenle de zamanlarının etmediğini iddia etti. Genel anlamda sınav sorularını zor olduğunu söyleyen öğrenciler yavaş yavaş sorularla ilgili daha detaylı bilgi paylaşımı yapmaya da başladı. 2022 YKS sınav yorumları açıklandıkça haberimizde sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.