21 Haziran Survivor'da kim elendi! Bu veda en çok Nisa'yı ağlattı

TAKİP ET

21 Haziran Survivor'dan kim elendi? Survivor 2022 All Star 21 Haziran kim gitti? TV8 ekranlarının sevilen yarışma programı Survivor 2022 All Star'da adım adım finale doğru gidiliyor. All Star yarışmacıları performansını gösterdiği yarışma programında bu sezon iddialı isimler peş peşe Eğlenmeye devam ediyor. Anıl, Atakan ve Ogeday'ın vedası sonrasında dün akşam yeni bir eleme daha yapıldı. Peki, Survivor'dan kim elendi? 21 Haziran Survivor 2022 all star kim gitti?

Reklam
Reklam

TV8 ekranlarında Acun Medya yapımcılığı ile her gün yayınlanan Survivor 2022 All Star'da yeni bir veda daha yaşandı. Adım adım finale doğru ilerleyen yarışmada artık hızlı eleme dönemi başladı. Geçtiğimiz günlerde yapılan büyük SMS oylaması sonuçlarına göre veda eden isimler de tek tek belli oluyor. Son 10 yılın en iyi yarışmacılarının mücadele ettiği Survivor 2022 All Star'da özellikle Anıl, Atakan ve Ogeday’ın vedaları izleyicileri bir hayli üzmüştü. Bu hafta da benzer bir veda yaşandı. Peki, 21 Haziran Survivor'da kim elendi? 21 Haziran Survivor 2022 All Star'da kim veda etti?
 

ELEME KONSEYİ YAPILDI

Survivor 2022 All Star'da büyük finale doğru adım adım yaklaşılırken artık hızlı elemeler başladı. Yarışmacılar oyunları tamamen bireysel olarak oynuyor. Geçtiğimiz yıllarda yapılan büyük SMS oylaması sonuçlarına göre ilk veda eden isim Ogeday olmuştu. Dün akşam yeni bir ada konseyi daha yapıldı ve şampiyonluk hayallerine veda eden isim belli oldu.

21 HAZİRAN SURVİVOR'DAN KİM ELENDİ?

Survivor 2022 All Star 21 Haziran eleme Konseyinde şampiyonluk hayallerine veda eden yarışmacı belli oldu. Bu hafta yarışmaya veda eden isim Berkan Karabulut oldu. Berkan yarışmaya veda ederken duygusal bir konuşma yaptı. Nisa ise çok sevdiği takım arkadaşının ayrılması ile birlikte gözyaşlarına boğuldu.
 

SURVİVOR'DA HANGİ YARIŞMACILAR KALDI?

Survivor 2022 All Star'da şampiyonluk için artık Geri sayım başladı. Şampiyon olmak için yarışan yarışmacılar ise Nagihan, Adem, Batuhan, Ayşe, Nisa, Hikmet oldu. Artık yavaş yavaş şampiyonluk için geri sayım başlarken Haziran ayı sonunda yarışmanın sona ereceği düşünülüyor. Acun Ilıcalı henüz Survivor 2022 final tarihini açıklamadı.