22 Şubat Salı Survivor All Star Yasin ile Hikmet kavga görüntüleri yayınlandı! Survivor Yasin ve Hikmet diskalifiye mi ediliyor?

TAKİP ET

Survivor All Star yarışmasının yayınlanan dün akşam ki bölümünde ada konseyi bittikten sonra Gönüllüler takımından olan Yasin ile Hikmet arasında bir tartışma meydana geldi. Söz konusu tartışmanın devamında ise iki yarışmacı kavga etmeye başladı. Hikmet ile Yasin yarışmaya veda mı edecekler? Acun Ilıcalı, yarışmacılar Yasin ile Hikmeti diskalifiye mi ediyor? 22 Şubat Salı günü ekrana gelen bölümde Yasin ile Hikmet 'in kavga görüntüleri yayınlandı mı? İşte detayları..

Reklam
Reklam

Survivor All Star 2022 'nin bugün ekranlara gelen bölümünde ada konseyi bittikten hemen sonra Gönüllüle takımında yarışan Yasin ile Hikmet 'in kavga ettikleri görüldü. Bugün gerçekleştirilen ada konseyi sırasında yarışmacı Yasin ile Hikmet 'in arasında bir tartışma meydana geldi. Ada konseyi sona erince de Yasin ile Hikmet birbirleri ile atışma içerisine girdiler ve sonra da ikili arasında kavga çıktı. Yaşanan tartışmanın görüntülerinin tamamını ise Acun Medya ekibi kurallar gereğince ekrana yansıtmadılar. Ancak, ikili arasında meydana gelen kavganın görüntülerinin bir kısmı ekrana getirilerek izleyicilere sunulacak. Kavga ie ilgili bütün görüntüleri ise hiçbir sansürleme ya da kesinti olmadan Exxen TV üzerinden rahatça izleyebilirsiniz. Peki Survivor All Star yarışmacısı Yasin ile Hikmet adaya veda mı edecek? Acun Ilıcalı, Hikmet ile Yasin 'i yarışmadan diskalifiye mi ediyor? sorularının cevapları ise henüz belli değil ve bu soruların cevabını önümüzdeki günlerde hep birlikte öğreneceğiz. 

Survivor All Star Yasin kim?
21 Kasım 1988 yılında Diyarbakır 'da dünyaya gelen ve 3 tane kardeşi olan Yasin Obuz, çocukluk dönemlerinden itibaren spor ile iç içedir. Ankara Hacettepe Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi 'nde eğitim gören Yasin, üniveriste zamanlarında da spor olarak fitness ile ilgilenmiştir. Tv8 ekranlarında ilgi ile izlenen fenomen yemek yarışması olan MasterChef 2019 'da yarışmacı olarak yarışan Yasin Obuz daha sonrasında ise Survivor 2020 yarışmasına yarışmacı olarak katılmıştır. 
İlk spor lisansı 1998 yılında çıkmış ve hem amatör olarak hem de profesyonel olarak futbol oynamıştır. Ayrıca çocukluk zamanlarında 2 sene jimnastik yapmış ve voleybol ile basketbol ile de ilgilenmiştir.

Survivor All Star Hikmet kim?
16 Kasım 1986 yılında Antalya Akseki ilçesine bağlı olan Bademli kasabasında dünyaya gelmiştir. Adnan Menderes Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulundan mezun olan Hikmet, ilkokul 4. sınıfa giderken spor ayakkabısı ödülü olan bir yarışmaya katılarak spor ile tanışmıtır. Spor alanında başarılı olduğunu fark eden antrenörler ise Hikmet Tuğsuz 'u atletizme yönlendirmiştir. Katıldığı pek çok yarışmada başarı sahibi olan Hikmet, milli takım antrenörü olan Ertuğrul Oğulbulan tarafından decathlon branşına yönlendirilmiştir. 

survivor all star survivor yasin ile hikmet kavga görüntüleri yayınlandı mı? survivor yasin ile hikmet yarışmaya veda mı ediyor? acun ılıcalı survivor all star 2022 survivor yasin ile hikmet diskalifiye mi olacak? tv8