22 yaşındaki genç yemek yedikten sonra şüpheli şekilde hayatını kaybetti

TAKİP ET

İstanbul'da 22 yaşındaki bir genç yemek yedikten sonra hayatını kaybetti. Gencin ağzından köpükler geldiği öğrenilirken doktor şüpheli ölüm olarak rapor etti. Savcılık olayla ilgili soruşturma başlattı.

Reklam
Reklam

İstanbul Küçükçekmece'de pazar günü meydana gelen olayda 22 yaşındaki bir genç arkadaşları ile parkta oturduğu sırada yemek yedi. Yemek yedikten sonra fenalaşan Alper Karaağaç’ın ağzından köpükler gelmeye başladığı öğrenildi. Aniden fenalaşarak yere yığılan gencin arkadaşları durumu sağlık ekiplerine haber verdi. Bu sırada yoldan geçen bir vatandaş ambulans gelene kadar aracıyla genci özel bir hastaneye götürdü. Olay yerine gelen polis ekipleri de parkta inceleme yaptı.

Doktor şüpheli ölüm olarak rapor etti

Karaağaç, Yakınlarda bulunan bir Hastanede yapılan ilk müdahalenin ardından Esenyurt'taki hastaneye götürdüm okula genç iki gün yoğun bakımda kalırken yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Doktor, Alper Yasin Karaağaç’ın ölümünü şüpheli olarak bildirdi. Bunun üzerine de savcılık soruşturma başlattı.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.