23 Aralık yarın kar tatili yapan iller hangileri? Perşembe günü okullarda kar tatili var mı?

TAKİP ET

Kar yağışı yurdun dört bir yanında etkisini arttırdı. Bu nedenle insanlar 23 Aralık yarın kar tatili yapan iller hangileri? ve Perşembe günü okullarda kar tatili var mı? sorularının yanıtlarını araştırıyor. İşte ayrıntılar...

Reklam
Reklam

Türkiye’nin dört bir yanında kar yağışlarının etkisi artarak devam ediyor. Bugün kar yağışının hayatı olumsuz etkilediği gerekçesiyle pek çok ilde eğitime ara verildiği biliniyordu. Öğrenciler başta olmak üzere pek çok insan 23 Aralık 2021 Perşembe gününde hangi illerde okulların tatil olacağı sorusunu gündemlerinin üst basamaklarına taşımış durumdalar. Arama motorlarına en çok ‘’23 Aralık yarın kar tatili yapan iller hangileri? ve  Perşembe günü okullarda kar tatili var mı?’’ sorularını yazıyor.
23 Aralık 2021 Kar Tatili Yapan İller Hangileri?

23 Aralık 2021 Perşembe günü kar yağışı sebebiyle okulları tatil eden bir il henüz olmadı. İlerleyen saatlerde konu hakkında son dakika gelişmeleri yaşanabilir.
22 Aralık 2021 Çarşamba günü yani bugün kar tatili yapan iller Kastamonu, Artvin, Karabük, Hakkari, Erzurum, Bitlis, Sinop, Ordu, Bartın, Diyarbakır, Giresun, Zonguldak’ın da içinde bulunduğu 18 ilde kar tatili kararı verildiği açıklandı.
İlerleyen günlerde kar tatili açıklaması yapan illerin sayısında artış gözlemlenmesi ihtimali yüksek görünüyor. Çünkü hava sıcaklıkları yurdun genelinde düşmeye devam ederken kar, tipi, buzlanma gibi olayların görülme sıklığında da artışlar söz konusu. Türkiye’nin batısında henüz ciddi bir kar yağışı uyarısı yapılmamış olsa da Ocak ayına girilmesiyle birlikte Türkiye’de kar yağışı görmemiş ilin kalmayacağı tahmin ediliyor.

kar yağışı kar tatili olacak mı yarın okullar tatil mi kar tatili yapan iller