23 Haziran Sigara fiyatlarına yeni zam mı geldi? Güncel sigara fiyatları 23 Haziran 2022

TAKİP ET

Sigara fiyatları 23 Haziran 2022 günü yine gündemde. Özellikle son aylarda peş peşe yapılan zamlar sonrasında sigara tiryakileri neredeyse günlük fiyat daha gibi yapmaya başladı. Peki, 23 Haziran Sigara fiyatlarına yeni zam geldi mi? sigaraya bugün zam var mı? 23 Haziran 2022 güncel sigara fiyatları ve detaylar haberimizde…

Reklam
Reklam

23 Haziran 2022 Sigara fiyatlarına zam var mı, zam geldi mi sorusunun yanıtı yine tiryakiler tarafından yoğun bir şekilde araştırılıyor. Özellikle son aylarda sigaraya yapılan peş peşe zamlar sonrasında vatandaşlar günlük olarak fiyatları takip ediyor. Sigara zammı Bugün de her gün olduğu gece gündemde ve birçok kişi Sigara fiyatlarına zam geldi mi sorusuna yanıt bulmaya çalışıyor. 2022 yılının başından bu yana Sigara fiyatlarına uygulanan toplam zam 8 TL oldu. Temmuz ayında ÜFE güncellemesinin Sigara fiyatlarına nasıl yansıyacağı ise şimdiden merak konusu. Peki, 23 Haziran Sigara fiyatlarına zam geldi mi?
 

Sigara fiyatlarına zam geldi mi 23 Haziran 2022?

Sigara fiyatları 23 Haziran 2022 günü için yine tiryakileri tarafından en çok araştırılan başlıklar arasında yer alıyor. Geçtiğimiz günlerde sigaraya yüzde onluk ÖTV artışı sonrasında 0.71 olan asgari maktu vergi tutarı 0.79 lira olmuştu. Sosyal medyada yaşanan Bu gelişme sonrasında sigaraya 9 TL zam geleceği yönünde iddialar ortaya atıldı. Sigaraya 9 TL zam var mı sorusu Neredeyse her gün Arama motorunun en çok araştırılan başlıkları arasında yer alıyor.

Yüzde onluk ÖTV artışı ile birlikte bir paket Sigaradan alınan özel tüketim vergisi 1.69 kuruş arttı. ÖTV zammı henüz sigara paketlerine yansımadı. Ancak sigaralarda Temmuz ayında 2 ila 4 lira arasında bir artış bekleniyor. Alkollü içeceklere Henüz bir dan oranı belli olmazken Sigara fiyatlarına yapılması beklenen yüzde 60'a Varan ise güncellemesi de fiyatlara yansımayacak.
 

23 Haziran güncel sigara fiyatları ne kadar?

Sigara zammı var mı, sigara fiyatları ne kadar gibi soruların yanıtı her gün olduğu gibi Bugünde gündemin önemli başlıkları arasında yer alıyor. Sigarayı bugün zam yapılmadı Ancak son zamların ardından en düşük sigara fiyatı 25,50 TL olurken en yüksek sigara fiyatı ise 40 TL oldu.