23 yaşındaki üniversiteli genç kız 7. kattan aşağı düştü!

TAKİP ET

Kocaeli Üniversitesi'nde mimarlık bölümünde öğrenci olan 23 yaşındaki Sedefnur Çağlar, bir binanın 7. katından aşağı düştü. Ağır yaralanan genç kız apar topar hastaneye kaldırıldı.

Reklam
Reklam

Kocaeli’de 23 yaşındaki Sedefnur Çağlar, bir arkadaşına ait olduğu evin balkonundan aşağı düştü. Kocaeli Üniversitesi'nde mimarlık bölümünde okuyan Sedefnur, yaşadığı talihsiz kaza sonrası ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Körfez ilçesine bağlı Yavuz Sultan Selim Mahallesinde meydana gelen olaya edinilen bilgilere göre burada bulunan bir binanın 7. katında oturan arkadaşının yanında olan Sedefnur Çağlar, evin balkonundan henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı aşağı düşerek beton zemine çakıldı.


Genç kızı yerde kanlar içinde yatarken gören çevre sakinleri durum hemen sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Yapılan ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri ağır yaralandığı tespit edilen Sedefnur'u ambulansa alarak hastaneye kaldırdılar. Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alınan genç kızın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

OLAY KAZA MI?

Yaşanan talihsiz olaya ilişkin bir soruşturma başlatan emniyet güçleri, olay yerinde yaptıkları inceleme sonrasında olayın meydana geldiği evde kiracı olarak yaşayan ve Sedefnur'un da sevgilisi olduğu öğrenilen Özel Harekât Polisi A.B, ile birlikte onun ev arkadaşı Çevik Kuvvet Polisi O.Ç'yi ve olay sırasında aynı evde olan O.Ç'nin adı henüz açıklanmayan kız arkadaşını gözaltına alarak emniyete getirdi. Gözaltına alınan şahısların sorgu işlemlerinin devam ettiği belirtilirken polisi olayın kaza olup olmadığını çok yönlü araştırdığı bildirildi.


.

kocaeli sedefnur çağlar 7 kat Kocaeli Üniversitesi