230 bin TL'lik vurgun yapan hırsızlar hemen yakalandılar

TAKİP ET

Tuzla'da 15 ayrı iş yerinede yaptıkları hırsızlık ile yaklaşık olarak 230 bin 750 TL'lik elektronik, gıda, inşaat, spor malzemesi çalan 3 şahıs, polis ekipleri tarafından kıskıvrak yakalandı. Yapılan hırsızlık anları ile güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Reklam
Reklam

Tuzla Aydınlı Mahallesinde gerçekleşen hırsızlık olayında edinilen bilgilere göre Cuma sabah saatlerinde bir iş yerinden hırsızlık yapıldığı ihbarı üzerine polis ekipleri olay yerine intikal etti. H.Y., L.E. ve Ö.G. adlı üç kişi araç ile kaçmaya çalıştıkları esnada kıskıvrak yakalandılar.

Ekiplerin hırsızların aracında yaptıkları arma esnasında araç içerisinde 36 adet 10 kg’lık dambıl, 7 adet farklı ağırlıklarda dambıl, 2 adet çalıntı plaka, 1 adet demir kesme makası, 1 adet kıskaç, eldiven, şapka, maske, farklı renklerde 20 adet kablo ele geçirildi.
15 ADET HIRSIZLIĞA KARIŞTI
Ekiplerin araştırmaları sonrasında hırsızlığı çalıntı plakalı bir araç ile gerçekleştirdikleri ve öte yandan şüphelilerin, yaklaşık olarak piyasa değeri 230 bin 750 TL olan elektronik, gıda, inşaat, spor malzemesi olmak üzere 15 adet hırsızlığa karıştıkları tespit edildi.
Konu ile ilgili yakalanan şüpheli şahsılar sevk edildikleri adli makamlarca tutuklandı.
Hırsızların, farklı adreslerde hırsızlık yaptıkları anlar güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.
 

Tuzla Hırsızlık