24 Kasım 2021 Çarşamba Beşiktaş Ajax maçı nereden izlenir? Beşiktaş Ajax maçı şifresiz nasıl izleyebilirim? Exxen Tv ile Beşiktaş Ajax maçı canlı izle

TAKİP ET

UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki siyah beyazlı temsilcimiz bu akşam Hollanda'nın güçlü takımı ile karşı karşıya gelmeye hazırlanıyor. Akşam saatlerinde yapılacak olan maçın saat kaçta olduğu ve nereden izlenebileceği merak konusu oldu. Maçı canlı izlemek isteyenlerin merak ettiği bir diğer konu ise maçı şifresiz ve kesintisiz nasıl izleyebileceğidir. Maçı şifresiz nasıl izleyebilirim? Beşiktaş Ajax maçı kaçta soruları araştırılırken sizler için bu sorun yanıtı araştırdık. İşte merak edilenlerin hepsi

Reklam
Reklam

Beşiktaş Ajax maçı futbol severler tarafından araştırılıyor. 24 Kasım akşamı maçı canlı izlemek isteyenler ise şifresiz ve kesintisiz yayın yapan kanalları merak ediyor. Heyecan verici maçın takibini yapmak isteyenler Exxen Tv ile yayını takip ediyor.

Beşiktaş - Ajax Maçı Saat Kaçta? Hangi Kanalda?
Exxen'de canlı yayınlanacak olan Beşiktaş - Ajax maçı 24 Kasım Çarşamba günü saat 20:45'te.

Beşiktaş - Ajax Maçın Hakemi Kim?
UEFA'nın sitesinde yer alan bilgiye göre, Peljto'nun yardımcılıklarını Senad Ibrisimbegovic ile Davor Beljo yapacak. Müsabakanın 4. hakemi ise Milos Gigovic olacak.

Exxen’de Maçları Nasıl Canlı İzlerim?
EXXEN TV kanalını maç izlemek isteyen kişilerin kanal üye olması gerekmektedir. EXXEN TV kanalına üye olmak isteyen kişiler https://www.exxen.com/tr adresinden üyelik işleminizi tamamlayabilir ve maçları canlı yayınla takip edebilirler.

Exxen Nasıl Üye Olurum?
Acun Ilıcalı tarafından açılan ve ücretli olan Exxen platformu 1 Ocak'ta açılmıştı. Kanalda maçı izlemek isteyenlerin merak ettiği nasıl üye olurum sorusunun cevabını sizler için araştırdık. İşte Üyelik ücreti, diziler ve üyelik seçenekleri...
Exxen TV'ye üye olmak için ilk önce yapmanız gereken https://www.exxen.com/tr adresine gitmelisiniz.
Önünüze çıkan sayfada Ad Soyad, E Posta bilgilerini girerek ücretsiz deneme sürümüne ulaşabilirsiniz. Ücretsiz Deneme Sürümü, yalnızca EXXEN'e yeni üyelik yapan kişiler kullanabilmektedir.
Google Play ve App Store mağazalarından Exxen'i indirip aboneliğinizi başlatabilirsiniz.

EXXEN Abonelik Ücreti Ne Kadar?
Exxen platformunda iki farklı üyelik seçeneği bulunmaktadır. Bunlardan ilki reklamlı olarak içerikleri izleyebileceğiniz üyelik çeşididir. Bu üyelik için aylık 9.90 TL ödemeniz istenmektedir. İkinci seçenek ise reklamsız olarak içeriklere erişim sağlayabileceğiniz üyelik çeşididir. Bu üyelik için aylık 19.90 TL ödemeniz istenmektedir. Bunlar dışında bir de spor paketi bulunmaktadır. Bunun için de aylık 24.90 TL ödemelisiniz.
 

beşiktaş ajax beşiktaş ajax maçı beşiktaş ajax nerden izlenir beşiktaş ajax exxen izle exxen