24 Mayıs Müge Anlı'nın bugünkü bölümünde stüdyo buz kesti: Konuk köpek gibi havladı, yerlerde Süründü, herkes şaşkın!

TAKİP ET

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert 24 Mayıs 2022 yeni bölümüyle bugün sabah saatlerinden itibaren TV'de yerine aldı. Müge Anlı'da her gün gündeme gelen ilginç olaylardan biri daha bugün ekrana taşındı. Müge Anlı ile Tatlı Sert stüdyosundan konuk olan Saliç Hanım, psikolojik sorunlar yaşadığı sırada yerlerde süründüğünü ve köpek gibi havladığını söyledi. Konuğun bu açıklaması ile birlikte Müge Anlı ile Tatlı Sert stüdyosu adeta buz kesti.

Reklam
Reklam

ATV’nin izlenme rekorları kıran programı Müge Anlı 24 Mayıs 2022 bugünkü bölüm yine izleyicileri ekran başına kilitliyor. Bugüne kadar birçok kaybın bulunmasına yardımcı olan birçok cinayet dosyasının çözülmesinde önemli adımlar atan programda yine ilginç bir konuk izleyicileri hayrete düşürdü. Stüdyo ya konuk olan Saliç Hanım inanç sömürüsüne inanıp önce aklını sonra da parasını kaptırdı. Saliç Hanımın ilginç hikayesi herkesi hayrete düşürürken özellikle “Yerlerde Süründüm, köpek gibi havladım” ifadeleri stüdyonun buz kesmesine neden oldum. 24 Mayıs ATV Müge Anlı ile Tatlı Sert bugünkü bölümde yaşananlar haberimizin devamında…
 

Köpek gibi havladım, yerlerde süründüm

24 Mayıs Müge Anlı bugün yeni bölümde konuk olan Saliç Hanım ilginç hikayesi ile herkesi şaşkına çevirdi. 64 yaşındaki kadın yaşadığı psikolojik problemler nedeniyle o dönem yerlerde süründüğünü ve köpek gibi havladığını belirtirken bu durumdan kurtulmak için bir sahte hocaya başvurdu. Sahte hoca talihsiz kadına İçinde Üç Harfliler olduğunu söyleyerek binlerce lira parasını aldı. Şifa bulmaya çalışan Saliç hanım sözde hocaya toplamda 100 bin liradan fazla parasını kaptırdı. Ancak bunlar karşılığında hiçbir şekilde sağlığı yerine gelmedi.

Parasını almak için Müge Anlı'ya katıldı

Saliç Hanım şifa bulmak isterken sözde hoca nedeniyle daha da sağlığını kaybetti. Her geçen gün durumu daha da kötüye giden talihsiz kadın yeniden başka bir hocaya başvurdu. Bu sırada sahte Hoca tarafından tehdit edilen Saliç Hanım parasını geri alabilmek için Müge Anlı'ya katıldı. Elinde avucunda hiç bir şeyi kalmayan tehdit edildiği için Parmağındaki yüzüğüne kadar kaybeden talihsiz kadının hikayesi stüdyoda bulunan herkese ibret oldu. Müge Anlı ise Saliç Hanım'ın stüdyo ya konuk olması ile beraber daha önce günlerce konuşulan ve skandal olaylarla gündeme damga vuran Palu ailesini hatırlattı. Bu tür inanç sömürücülerine para kaptırmamak gerektiğini söyleyen Müge Anlı, Herkesin duasının biri olduğunu tedavi için bir hocaya gitmeye gerek olmadığını dile getirdi.