240 ay vadeli 400 TL taksitle! TOKİ'den o şehirlerde kurasız dar, alt gelir ve asgari ücretli çalışana konut satışı başladı

TAKİP ET

Art arda gelen müjdeli haberlerin ardından bir yeni haber daha geldi. TOKİ dar gelirli aileleri sevindirecek güzel haberi geçtiğimiz günlerde verdi. Kurasız ve çekilişsiz herkesi ev sahibi yapmayı amaçlayan TOKİ'nin bu müjdesi asgari ücretle geçinenler için umut verici bir haber olarak nitelendirildi. Konuyla ilgi detaylar haberin devamında yer alıyor!

Reklam
Reklam

240 ay vadeli 400 TL taksitle! TOKİ'den o şehirlerde kurasız dar, alt gelir ve asgari ücretli çalışana konut satışı başladı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı bu sene herkesin ev sahibi olması için büyük bir çalışma başlattı. Bu çalışmaya göre herkes uygun fiyatlarla ev sahibi olabilecek. Bu çalışma özellikle dar gelirli aileleri sevindiren bir haber oldu. Ev fiyatları çok yükselmişken minimum 112 bin lira tutarında ev bulma fikri herkes için cazip halde. Pek çok kişi ödeme kolaylığı da sunan bu avantajlardan faydalanmanın yollarını arıyor.

Bayram sonrası kendi eviniz olsun! TOKİ Ziraat Bankası 0.49 faizli konut kredisi için düğmeye basıldı! Ev alacaklara müjde!


TOKİ'nin piyango gibi fırsatları bu şehirlere vurdu! Ayda 1.500 TL taksitle 10 yıl ve 15 yıl vadeyle 2+1 ve 3+1 evler satışa çıkarıldı!


TOKİ'den 12 bin ev müjdesi geldi! Konut sahibi olacak İller belli oldu


TOKİ ön başvuru para iadesi ne zaman yatacak? TOKİ başvuru para iadesi nereden, nasıl alınır?


Ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara TOKİ'den piyango gibi fırsat! Aylık 757 TL'den başlayan taksitlerle ev sahibi olma imkanı


 

TOKİ’Den Konut Müjdesi!


Toki belirlediği bazı illerden ev fiyatlarının ucuzladığını söyledi. Toki uygun fiyata isteyen herkese ev vereceğini müjdeledikten sonra insanların gözü belirtilen illere çevrildi. . Buna göre listelerdeki illerden ev satışına giren vatandaşlar ayda sadece 400 TL taksitle ev alabilecekler. Bunun için tercih edilen şehirde ikamet etme zorunluluğu var. Başka bir şart aranmadığı için başvurmak daha kolay.



Tokinin ev satışı müjdesinden sonra pek çok kişinin gözü listede bulunan illere çevrildi. Bu illerden bazıları şunlardır; Balıkesir, Kırıkkale, Mersin, Konya, Ankara, Adana, Çorum, Sivas, Osmaniye, Denizli, Kahramanmaraş ve Sivas. Bu şehirlerde farklı ödeme seçenekleri ile ev sahibi olmak isteyen vatandaşların ikametgah belgeleri ile müracaat etmeleri gerekmektedir. Evlere adını yazdıran vatandaşlardan ön ödeme talep edilmektedir. Her eve göre değişen peşinatlar %10'dan başlamaktadır. 


 

Kura ve Çekiliş Olmadan TOKİ’den Ev Alma


Tokiden ev almak için Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak ve 18 yaşını doldurmak yetiyor. Nüfus cüzdanı ile birlikte Ziraat Bankası veya Halk Bankasına giderek başvuruda bulunabilirsiniz. Başvuru sırasında alacağınız evin fiyatına göre belirlenen miktarlarda peşinat istenmektedir. Siz de geliriniz az olmasına rağmen artık ev sahibi olma fırsatını yakalamış oldunuz. Hemen başvuruda bulunarak bu fırsatı elinizden kaçırmayın!