25 Aralık 2021 Cumartesi nöbetçi noterler hangileri? Hafta sonu nöbetçi noter sorgulama

TAKİP ET

Çeşitli resmi işlemleri gerçekleştirmek için noterlere başvurmak isteyen fakat hafta sonuna takılan insanlar hafta sonu nöbetçi noter sorgulama işlemleri için internete yöneldi. Peki 25 Aralık 2021 Cumartesi nöbetçi noterler hangileri? Cevabı haberimizde...

Reklam
Reklam

Koronavirüs salgınının zirve yapması sebebiyle bir çok devlet kurumu nöbetçi uygulamalarını geçici olarak askıya almıştı. Bu kurumlardan birisi de noterler olmuştu. Geçtiğimiz Temmuz ayından itibaren geçilen normalleşme adımları sonrası Türkiye Noterler Birliği noterlerin koronavirüs salgınından önceki çalışma programına döndüğünü açıkladı. Aynı zamanda askıya alınan nöbetçi noter uygulamasına da geri dönüldü. Noter onayı gerektiren işlemleri gerçekleştirmek isteyen fakat hafta sonuna takılan insanlar hafta sonu nöbetçi noter sorgulama işlemlerinin nasıl yapıldığını öğrenmek için arama motorları üzerinden araştırmalar yapıyor. Peki 25 Aralık 2021 Cumartesi nöbetçi noterler hangileri?
25 Aralık 2021 Cumartesi Nöbetçi Noterler Hangileri?
Türkiye Noterler Birliği kendi internet sitesinden yaptığı açıklamada 25 Aralık 2021 Cumartesi nöbetçi noterler listesini açıkladı. Siteden yapılan açıklamaya göre Türkiye genelinde hafta sonu 94 nöbetçi noter vatandaşlara hizmet verecek. Yayınlanan açıklamada en fazla nöbetçi noterin İstanbul’da olduğu yer aldı.
Hafta sonu nöbetçi noter sorgulama için tıklayınız

Türkiye Noterler Birliği hafta sonu nöbetçi noter sorgulama nöbetçi noter