25 Kasım 2021 Perşembe Süper Loto sonuçları açıklandı mı? Süper Loto sonuçları nasıl sorgulanır?

TAKİP ET

Süper Loto 25 Kasım 2021 Perşembe sonuçları heyecanla bekleniyor. Süper Loto sonuçlarına nereden ulaşabileceğinizi ve sonuçları nasıl sorgulayabileceğiniz haberimizden öğrenebilirsiniz.

Reklam
Reklam

Süper Loto 25 Kasım 2021 Perşembe sonuçları merakla bekleniyor. Geçtiğimiz gün yapılan Süper Loto 23 Kasım sonuçlarında kazanan numaralar 07 14 27 39 46 58 olarak açıklanmıştı. 23 Kasım Süper Loto çekilişinde 6 rakamı birden tutturabilen olmamıştı, bu nedenle büyük ikramiye tekrar devretti. Çekilişte 19 kişi 5 sayıyı tutturarak 20bin TL, 257 kişi 4 sayıyı tutturarak 470 TL, 27 bin 149 kişi 3 sayıyı tutturarak 26 TL ve 250 bin 589 kişi 2 sayıyı tutturarak 3 TL kazandı. 25 Kasım 2021 Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Kasım 2021 Perşembe Süper Loto sonuçları ne zaman açıklanacak? 25 Kasım 2021 Perşembe Süper Loto sonuçları nereden öğrenilir? Bu soruların cevabını haberimizden öğrenebilirsiniz.

Bugün düzenlenecek olan Süper Loto’nun sonuçları heyecanla bekleniyor. Günümüz Süper Loto sonuçları henüz açıklanmadı. 25 Kasım 2021 Perşembe günü Süper Loto sonuçları henüz paylaşılmadı. 25 Kasım Süper Loto sonuçlarına açıklandığında buradan ulaşabilirsiniz.

 

Süper Loto çekilişi hangi günler düzenlenmekte?

Süper Loto çekilişleri her hafta Salı, Perşembe ve Pazar günleri saat 21:30’da gerçekleşmekte. Çekilişi hem Youtube üzerinden hem de Milli Piyangonun internet sitesi üzerinden izlemek mümkün. Canlı olarak düzenlenen Süper Loto çekilişlerini Milli Piyango’nun Youtube kanalı üzerinden ya da Milli Piyango Online’dan canlı bir şekilde izleyebilirsiniz.

 

Süper Loto nasıl oynanır?

Haftalık olarak yüz binlerce kişi tarafından oynanmakta olan Süper Loto nasıl oynanır? Süper Loto oynaması oldukça basittir ve oyun tamamen şansa dayanmaktadır. Süper Loto, 1 ile 60 arasında 6 sayı seçeceğiniz bir oyundur. Seçilen 6 sayının her biri için bir sütun oluşturulur. Sütun başı fiyat 3TL'dir.

Eğer işaretleme yapmak istemiyorsanız satırın altında bulunan “Sen seç” yazısına tıklayarak otomatik olarak 6 sayı seçebilirsiniz. Sen seç butonu üzerinden üretilen sayılar rastgele olarak gelecektir.

Sistem oyununu arka arkaya 6 veya daha fazla sayı girerek oynayabilirsiniz. Sistem oyunları birlikte birden fazla oyun oluşturur. Oyuncular, tüm kombinasyonları ayrı sıralarda elde etmek için 6 veya daha fazla sayı seçer.

Bir bilete tek kişi girmek istemiyorsanız arkadaşlarınızla veya tanıdıklarınızla beraber Ortak Bilet satın alabilirsiniz. Belirli miktarda biletin birden çok üye tarafından aynı veya farklı paylara bölüştürülecek şekilde satın alınışına Ortak Bilet denmektedir. Satın alınan biletler üyelerin hesaplarına yansıtılmaktadır.

Süper Loto’yu Milli Piyango Online üzerinden hiçbir yere gitmenize gerek olmadan oynayabilirsiniz. İşleminizi online olarak değil el ile gerçekleştirmek istediğinizde size en yakın olan satış noktasına gidip buradan işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.

süper loto süper loto çekilişi 25 kasım süper loto çekilişi süper loto kazananları süper loto sonuçları 23 kasım süper loto sonuçları