3 arkadaşın akıl almaz toplu intiharı! Kan donduran ayrıntılar!

TAKİP ET

Kartal'da gerçekleşen 'Toplu intihar' teşebbüsü kan dondurdu. 3 arkadaş bir evde buluştu, Cemre Bilmez başına isabet eden kurşunla intihar etti, yanındaki arkadaşı ağır yaralandı. Evdeki üçüncü kişi, Y.İ.B. adındaki genç verdiği ilk ifade de beraber intihar etme kararı verdiklerini, ancak arkadaşlarının durumunu görünce kendisinin son anda vazgeçtiğini söyledi. Kan donduran olayın gerçekleştiği evde 3 gencin intihar mektubunun bulunduğu öğrenildi.

Reklam
Reklam

İstanbul Kartal’da bir evde 3 arkadaş birlikte intihar etme kararı aldı. Bu toplu intihar haberiyle tüm Türkiye dehşete düştü. Ortaya çıkan iddia, 3 gencin sabah saatlerinde intihar etmek için buluştuğu, bir süre sonra da aldıkları intihar kararını uygulamak için harekete geçtiği yönünde. 3 arkadaş, Esentepe Mahallesi’ndeki 5 katlı bir binanın 3’üncü katından peş peşe silah sesleri geldi. M.B.B ile Cemre Bilmez, silahla başlarına ateş etti, ardından kanlar içinde kaldıklarını gören evdeki Y.İ.B sağlık ekiplerini aradı.

Cemre Bilmez’den yürekleri yakan haber…

Y.İ.B’nin aramasının ardından olay yerine gelen sağlık ekipleri Cemre Bilmez’in orada hayatını kaybettiğini belirledi. Ağır yaralı olduğu tespit edilen M.B.B ise hemen hastaneye kaldırıldı.

Akıl almaz toplu intihar itirafı

Y.İ.B. ekiplere ulaşmasının ardından gözaltına alındı. Gözaltında verdiği ifadede ise Cemre Yılmaz’ın yaşamını yitirdiği olayın bir toplu intihar girişimi olduğu öğrenildi. Verdiği ifadede Y.İ.B., “3 arkadaş intihar etmek için aramızda anlaştık, sabah bir araya geldik. Bir arkadaştan tabanca aldık. M.B.B. ve Cemre tabancayla başlarına ateş etti. Onları öyle görünce ben vazgeçtim ve sağlık ekiplerine haber verdim” dedi.



İntihar notu ortaya çıktı

Üç arkadaşın intihar notları ortaya çıktı. Cemre Bilmez’in notu “Adana’ya ve Diyarbakır’a gömmeyin, beni M.B.B’nin yanına gömün” sözcüklerine yer vermişti… Ayrıca ailesine “Ben sevmeniz için her şeyi yaptım” diye eklemişti…

M.B.B. notunda…

Başına ateş etmesiyle ağır yaralanan M.B.B. ise notunda “Burak abi sana layık olamadım, babam gibiydin. Baba ve anne sizi de çok üzdüm, kusura bakmayın” yazdı.

İntihardan vazgeçen Y.İ.B.

İntihardan arkadaşlarının durumunu görmesinin ardından vazgeçen Y.İ.B. ise “Bugün yaşamımın son günü, tek istediğim amcamın yanına gömün, M.B.B.’yi de benim yanıma gömün” yazdığı öğrenildi.

“İntihar edecek birisi değil…”

Hayatını kaybeden Cemre Bilmez’in çocukluk arkadaşı, “Cemre’nin çocukluktan beri arkadaşıyım, beraber Çocuk Esirgeme Kurumu’nda büyüdük. Çok enerjik ve yaşam doluydu, başına böyle bir şey gelmesine inanamıyorum. Daha 3 gün önce yanındaydım. Yanında erkek arkadaşı ve onun kuzeni vardı. Erkek arkadaşı Mehmet ve onun kuzeni de Yusuf’tu, üç hafta önce tanıştıklarını söylediler. Birlikte şu an orada kaldıklarını, çocuğun gidecek bir yeri olmadığını söylemişti. Dün de konuştum, ondan bir gün önce ‘Gel bizde kal eğleniriz’ demişti. Arkadaşımla olduğum için gitmedim. Sonra bu olay oldu, asla intihar edecek birisi değil. Sürekli iletişimdeyiz. O çocuktan hoşlanıyordu, iyi birisi diyordu. Cemre intihar etmez, o bilinçte bir insan değil. Bana kardeşim söyledi, şok oldum ve hemen buraya geldim.” İfadelerini kullandı.



Yeni tanıdığı birisi için intihar etmez…

Cemre’nin çocukluk arkadaşı konuşmasının devamında “Cemre Milli Eğitim’e bağlı bir devlet okulunda memurdu. Ciddi bir aşk yoktu, böyle intihar edebileceği kadar. Sürekli iletişimdeydik, üç hafta önce tanıştığı biri için neden intihar etsin” dedi.

‘Yanındakileri tanımıyorum…’

Cemre Bilmez’in arkadaşı Ömer Özel ise yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Cemre’nin Kartal’dan yakın bir arkadaşıyım. Bir senedir birbirimizi tanıyoruz, ortak arkadaşımız sayesinde. Haberi alınca direkt Bursa’dan geldim. Çok üzüldüm. Hayat dolu bir kızdı, bunu yapacağını düşünmüyorum. İntihar deniyor, ancak öyle olduğunu düşünmüyorum. Çok hayat doluydu, etrafındaki kişileri tanımıyorum. Hatta tek kalıyor diye biliyordum. Ev arkadaşı gidince hiç evle ilgili durumu bilmiyordum. Erkek arkadaşından haberim yoktu. Daha yeni kedi sahiplendi, kedi sahiplenen birisinin intihar etmek istediğini sanmıyorum, kedisini seviyordu. Ben sırf onun için bile intihar edeceğini sanmıyorum.”