3 Ay ödemesiz anında nakit kredi veren bankalar

TAKİP ET

Pandemi sürecinden beri vatandaşlar kredi detaylarını daha fazla araştırmaya başladı. Bankalar 3 ay geri ödemesiz kredi imkanı sunmaktadır. Vatandaşlar, 3 ay geri ödemesiz kredi veren bankaları araştırmaktadır. 3 ay geri ödemesiz anında nakit kredi veren bankaların hangileri olduğunu araştırmaktadır. Hangi bankalar 3 ay geri ödemesiz kredi vermektedir? Bu haberimizde kredi veren bankaları sizler için derledik. İşte 3 ay geri ödemesiz kredi veren bankalar...

Reklam
Reklam

3 ay geri ödemesiz kredi veren bankalar araştırılmaktadır. Son zamanlarda birçok banka 3 ay geri ödemesiz kredi vermeye başladı. Pandemi sürecinden beri bu tarzda krediler verilmeye başlandı. 3 ay geri ödemesiz kredi veren bankalar hangileridir?
3 ay geri ödemesiz kredi veren bankalar
Anında kredi alabilmek için ön onayın alınmış olması gerekmektedir. Bankalarda bulunan algoritmalar sayesinde kişiye çıkabilecek maksimum kredi tutarı belirlenmektedir. Bu tutarlar belirlenirken mevcut gelir ve kredi notuna bakılmaktadır. Anında kredi veren bankalar şu şekildedir;
Yapı Kredi Bankası
Türkiye İş Bankası
ING Bankası
TEB
Şeker Bankası
Garanti Bankası

Anında kredi için hangi evraklar gerekir?
Hızlı bir şekilde kredi almak isteyen kişilerin herhangi bir belge sunmalarına gerek yoktur, çünkü krediniz banka tarafından ön onaylı olduğu için böyle bir işleme gerek yoktur. Örneğin, bir bankanın kredi kartı ürününü kullanıyorsanız veya daha önce bir kredi kartı kullanıp ödeme yaptıysanız veya ödüyorsanız, bu bankada bir kredi notunuz ve kredi limitiniz var demektir.
Bu limit mevcut borç durumunuza bağlıdır.Şu anda borcunuz yoksa ve kredi notunuz iyiyse bu, aylık gelirinizin yarısını taksitle ödeyebilecek bir kredi ürünü alabileceğiniz anlamına gelir. Bu nedenle 3 ay ücretsiz anında kredi veren bir bankaya herhangi bir belge getirmenize gerek yoktur.
Hangi belgeler bankaya sunulmalıdır?
Krediden faydalanabilmek için şubeye giderken yanınızda kimliğiniz ya da kimlik fotokopisi bulunması gerekir. Maaş müşterisi olanların herhangi bir belge götürmesine gerek yoktur. Maaş müşterisi olmayan kişiler ise maaş bordrosunu götürmesi gerekir. Otomatik ödeme talimatı verebileceğiniz bir fatura da yanınızda olmalıdır.
3 ay geri ödemesiz kredi için kredi notu nasıl olmalıdır?
Tüm bankalar kredi notlarına bakar. Çünkü kredi notu ne tür bir borç mükellefi olduğunuzu ölçer. Kredi notu 0-1900 şeklinde bir puana sahiptir. 1900 en iyi puan ve 0 en kötü puandır. 0 noktasının bir diğer adı kara listedir. Kredi puanı 0 olan kişiler kara listeye alınacak ve önümüzdeki beş yıl boyunca banka kredisi veya kredi kartı kullanamayacak. Kredi notunuz 1900 ise, herhangi bir kredi ürününden ne kadar yararlanabileceğinizi ölçmek için aylık gelirinizin yarısını krediyi alacağınız vade sayısı ile çarpın. Sonuç, kredinin toplam maksimum maliyetini gösterir.
Kredi veren şirketler
Bazı şirketler bankalar gibi kredi verebilir. Ancak yasal bir para işlemi yoktur. Bunun yerine, size belirli bir mülk satın alarak, borçları (varsa) ödeyerek, çekleri bozarak veya size bir ev ve araba ödünç vererek bu işe aracılık eder. Bu tarz şirketlerden kredi alırken dikkatli olmak gerekir. Bu tarz şirketlerin güvenilir olup olmadığı çok önemlidir. Dolandırılmamak ya da paranızı kaybetmemek için ön ödeme gibi işlemlerden kaçının.
 

3 ay geri ödemesiz kredi kredi veren bankalar 3 ay ertelemeli kredi