3 banka son dakika açıkladı! SGK ile işbirliği yapıldı! İkramiye ödemesine ek olarak binlerce lira hesaplara yatıyor

TAKİP ET

Yeni senenin başı itibari ile zamanını tamamlamış olan kamu bankaları- SGK maaş ödemeleri protokolü, bankaları harekete geçirdi. Kamu bankalarından Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halk Bankası, yenilenen protokol konusuna göre tasarlanmış olan promosyon kampanyalarının ayrıntılarını kamuoyu ile paylaştı.

Reklam
Reklam

3 banka son dakika açıkladı! SGK ile işbirliği yapıldı! İkramiye ödemesine ek olarak binlerce lira hesaplara yatıyor. 3 kamu bankası doğrultusundan paylaşılan promosyon kampanyası ayrıntılarına göre her bir bankanın kendi bünyesinde, aynı tutarlarda promosyon ödemesi gerçekleştireceği bilgi kapasitesi kaydedildi. 

Emekliye promosyon ücreti! SSK, Bağkur ve bütün emeklilere 1.800 TL ödeme


Bankalardan promosyon yarışı başladı! Emekli maaşlarına 2.750 TL ek ödeme


Şekerbank'tan emekli promosyonlarında yenilik! 2.700 TL hesaplara yatırılıyor!


Emeklilere Şubat ayında 3 bin 750 TL ödeme yapılacak. ING Bank promosyon miktarı nedir? ING Bank emekli promosyonu ne kadar?


Emeklilerin yüzü gülüyor. Tam 2 bin 750 TL verilecek. TEB promosyon miktarı nedir? TEB emekli promosyonu ne kadar?



 

Kamu Bankalarının 750 TL’lik Promosyon Ödemelerine Nasıl Başvuru Yapılır?


Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halk Bankası doğrultusundan tasarlanmış olan promosyon kampanyalarına, her bir bankanın etkileşim kanalları aracılığı ile müracaat yapılabilmektedir. Bankaların mobil uygulamaları, internet bankacılığı kanalları ya da banka şubeleri aracılığı ile maaş hesabının taşınmasına dair talimatın verilmesi, bir sonra ki ay promosyon ödemesi alınması amacıyla yeterlidir.

Fakat bu noktada hatırlatılması gereken mühim detay, promosyon ödemesinin sadece bir bankaya verdiği talimat sonunda alınabileceğidir. 


 

Kamu Bankalarının 750 TL’lik Promosyon Ödemelerine Kimler Başvuru Yapabilir?


Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halk Bankası’nın SGK maaş ödemeleri protokolü kapsamında geliştirmiş oldukları promosyon kampanyalarına, maaş hesabını alakalı bankaya taşıyan ve hesabın 3 sene süresince o bankada kalacağının sözünü veren her emekli vatandaş müracaat yapabilmektedir. 


 

Kamu Bankalarından 750 TL’lik Karşılıksız Destek!


SGK, kamu bankaları ile 3 senede bir yenilenecek şekilde maaş ödemesi protokolü imzalamaktadır. Kamu bankaları, imzalanan protokol kapsamında, bünyelerine yeni dahil olan emekli müşterilerine, SGK’dan aldıkları emekli maaşı tutarlarına göre farklılık gösteren tutarlarda, karşılıksız ek ödeme yapmaktadır. 



2022 yılının Ocak ayı itibari ile 3 senelik geçerlilik zamanını tamamlayan ve yenilenen SGK maaş ödemeleri protokolü, kamu bankalarının yeni promosyon kampanyaları geliştirmelerini sağlamıştır. Bu kapsamda tasarlanan promosyon kampanyalarına göre 3 bankanın da aynı tutarlarda promosyon ödemesi yapacakları bildirilmiştir.