3 bin TL ödeme yapılacak! SSK, Bağ-Kur ve tüm emeklilere rekor müjde verildi!

TAKİP ET

SSK, Bağ-Kur ve emekli vatandaşlara müjdeli haber geldi. Bazı bankalar yaptıkları açıklamalar ile sevindirdi. Kampanyalara ilişkin yapılan açıklamalar gece saatlerinde vatandaşlarla paylaşıldı. İşte konuya ilişkin detaylar...

Reklam
Reklam

Ekonomik anlamda sıkıntılı dönemler yaşayan vatandaşlar için bankalar sık sık yeni kampanyalar yapıyor. Vatandaşlar kampanyalar dahilinde emekli maaşları üzerinden nakit ödeme alabilmektedirler. Emekli olan vatandaşlar ihtiyaç kredilerine başvuru yapmak istiyorlar ise yüksek limitli kredi kullanabilir acil nakit ihtiyaçları varsa da 3 bin TL ye kadar nakit avans çekebilirler. Eğer ki acil nakde ihtiyacınız varsa Ziraat Bankası ve diğer kamu bankaları emekli maaşı hesapları üzerinden vatandaşlara 3 bin TL'ye kadar avans vermektedir. 

Eğer ki emekli maaşını Ziraat Bankası'ndan alıyorsanız internet bankacılığı aracılığı ile banka üzerinden avans para kullanabilirsiniz. Ziraat Bankası üzerinden internet bankacılığı şifresi ile beraber işlem yapacak olan vatandaşlar kendi mobil uygulamalarına giriş yapmalı ve buradan artı para başvurusunda bulunmalıdır.

3 ay ertelemeli toplamda 36 ay vade ile kampanyalar!

Vatandaşlar sadece Ziraat Bankası'ndan değil diğer kamu bankaları olan Vakıfbank ve Halkbank üzerinden de ihtiyaç kredisine başvuru yapabiliyorlar. Kişiler bu bankalardan aldıkları kredinin ilk taksit ödemesini 3 ay ertelemeli olarak toplamda 36 ay vade ile geri ödeyebiliyorlar. Ziraat Bankası 3 bin TL nakit avans verdiği takdirde 12 ay vadeye kadar işlem yapılmasına izin verirken 3 bin TL ihtiyaç kredisi kullandığınız taktirde 36 ay vadeye kadar geri ödeme imkanı sağlıyor.

Tüm bunların yanı sıra özel bankalarda banka hesabı olan vatandaşlar mobil uygulamalar aracılığı ile internet bankacılığı üzerinden kredili mevduat hesaplarına başvuru yapabilirler. Acil nakit paraya ihtiyacı olan emekli vatandaşlar aldıkları bu nakit avansı diledikleri zaman ATM'ler üzerinden alabilirler.

ssk bağkur ekrem imamoğlu kredi nakit avans