3 dakikada 45.000 TL almak ister misiniz? Bunu kim istemez ki! Son dakika banka nakit ödeme kampanyasını duyurdu ve rekor başvuru geldi!

TAKİP ET

Nakit ihtiyacınız varsa hemen İş Bankasının ihtiyaç kredisine başvuru yaparak 45.000 TL nakit sonucunuzu 3 dakika içerisinde alabilirsiniz. Bunun için ihtiyacınız olan tek şey bankamatik kartı. İş Bankası'nın resmi internet sitesi üzerinden ve sosyal medya mecraları üzerinden eş zamanlı olarak yapılan Kredi ilanı sayesinde banka kartı bulunan vatandaşlar Kredi avantajı elde etmiştir.

Reklam
Reklam

45.000 TL ve üzerinde kredi kullanmak isteyen kişilere ihtiyaç kredisi başvurusu yolu açılmıştır. Nakit ihtiyacı bulunan emekli vatandaşlar, işçiler, memurlara ihtiyaçlarını karşılamaları yönünde yüksek miktarlarda kredi imkânı tanındı İş Bankası şubelerine bile gitmeden başvurularınızı kolay bir şekilde yapabilmeniz mümkün. Böylece nakit ihtiyacınıza son derece pratik bir şekilde yanıt bulmak ve nakit ihtiyacınızı pratik bir şekilde karşılamanız mümkün olacaktır.

2 banka biraz önce açıkladı! Çocuğu olan ailelere 20.000-50.000 ve 100.000 TL nakit para veriliyor! 1-2 ve 3 çocuk varsa...


Denizbank duyuru yaptı! Vatandaş başvuru rekoru kırdı! Nakit para olarak 31.000 TL ihtiyaçlarınız ve borçlarınız için derman olacak!


Gençler gün görecek! 18 yaşına gelenler için nakit para hesaplara yatıyor! Maaş şartı yok, koşul yok hemen paranızı alın


SGK az önce resmen açıklama yaptı: Torunlara, anneanne ve babaannelere 425 TL tutarında maaş yatıyor! Bunu öğrenen hadi canım diyor


Para musluğu açıldı! 5.000 TL ve 7.500 TL 3 dakika olmadan hemen hesabınıza yatacak! Tek yapmanız gereken kimlik ve TC kimlik numaranızı vermek




 

45.000 TL ve Üzerinde Kredi Alabilme Koşulları Nelerdir?


3 dakikada 45.000 TL almak ister misiniz? Bunu kim istemez ki! Son dakika banka nakit ödeme kampanyasını duyurdu ve rekor başvuru geldi! İş Bankası üzerinden kredi başvurusu yapabilmeniz için 1300 ve üzerinde kredi notunuz olması gerekir. Kredi için başvuru yapacak olan vatandaşlar bankacılık koşullarına uyum sağlamaları durumunda İş Bankası’nın tanımış olduğu yüksek limitli kredilere başvuru işlemlerini yapabilirler. Özellikle de başka bankalara olan ya da herhangi bir borcunu kapatmak isteyen vatandaşlar 36 aya kadar vade seçenekleri ile nakit ihtiyaçlarını karşılayabilecekler. Burada kredinin detaylarına dair bilgi sahibi olmak şarttır. 


 

Kredi Detayları Nelerdir?


45.000 TL tutarı için borç kapatma kredisi çekecek olan vatandaşlar 36 aylık vade seçenekleri ile kredilerini ödeyebilirler. 3 ay ertelemeli şekilde ödemeler başlatılır. İş Bankası'nın şubeleri veya mobil bankacılık uygulaması üzerinden bu kredinin kullanılması durumunda 7 gün 24 saat işlemlerini gerçekleştirebilirler. Kredi detaylarınızı yine bu aracılık ile 7 gün 24 saat içerisinde öğrenebilirsiniz..



Bankanın resmi sitesi üzerinde kredi başvurusunu yaptıktan 3 dakika sonra sonucu öğrenebilirsiniz. Kısa vade içerisinde kredi başvuru sonucunu öğrenebilmeniz sizin için büyük bir ayrıcalık olacaktır. Ş Bankası hesabı bulunan vatandaşlar ise İşCep uygulamasını kullanarak banka şubelerine gitmeden Kredi başvurularını yapabiliyorlar. İşCep uygulamasını kullanabilmek için bankanın müşterisi olmak koşulu bulunuyor.