3 ve 4 yaşındaki çocuklarını balkondan attı! Afgan babanın çocuklarını öldürdüğü görüntüler ortaya çıktı!

TAKİP ET

Korkunç olay Aksaray'da yaşandı. Afganistanlı baba, iki çocuğunu balkondan atarak, eşini de bıçakla öldürdü. Ardından kendisi de balkondan atladı. Ağır yaralanan Afgan baba hastaneye kaldırıldı. Hayati tehlikesi devam ederken mahalle kahvehanesini işleten Mustafa Kargın, 'Çocuklarını attıktan sonra kendisi de atlamış. Yaralıları gördüm, 3'ü de yatıyordu. Ambulans gelip götürdü' ifadesini verdi. İşte dehşete düşüren olayın görüntüleri…

Reklam
Reklam

Aksaray’da meydana gelen korkunç olayda Afganistan uyruklu bir baba, hem 26 yaşındaki eşini bıçakla yaraladı hem de 3 ve 4 yaşındaki iki çocuğunu balkondan aşağı attı. Çocuklarını ve eşini öldüren Afgan baba kendisi de balkondan aşağı atladı. Baba hastaneye kaldırıldı, hayati tehlikesi sürüyor.

Çocuklarını aşağı attı, eşini bıçakladı

Aksaray’ın Dere Mahallesi, Belediye Caddesi’nde yaşayan M.H.S. (35), 26 yaşındaki eşi Gol Bibi S.’yi vücudunun farklı yerlerinden bıçakladı.



Çocukları Merveh S.’yi (3) ve Meryem S.’yi (4) evlerinin balkonlarından aşağıya attı ve ardından kendisi de atladı.

Hayati tehlikesi devam ediyor

Afgan baba acil servis ekipleri tarafından Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Ağır yaralı olan çocuklar ve anne ise hayatını kaybetti. Babanın hayati tehlikesi hala devam ediyor.



‘Çocukları attıktan sonra kendi de atlamış’

Dere Mahallesi’nde kahvehane işleten Mustafa Kargın, dükkan açmaya geldiği sabah saatlerinde babanın ve iki çocuğun zeminde yaralı olarak yattığını gördüğünü söyledi, “Çocukları attıktan sonra kendisi de atlamış. Yaralıları gördüm, yerde yatıyorlardı. Yaşıyorlardı. Ambulans geldi ve götürdü. Bu evde misafirmiş, dün gece yatmaya gelmişler. Burada yaşamıyorlardı, akrabaları varmış. Bir gece gelmişler” dedi.