30 Kasım Getir çalışıyor mu? Getir kurye ve teslimat hizmeti veriyor mu? İstanbul'da kurye hizmetine fırtına engel oldu!

TAKİP ET

Türkiye'nin en büyük kurye market hizmeti olan Getir, dünyaya açılmaya başladı. Ülkemizde her bölgede hizmet veren Getir, İstanbul'da fırtına engeline takıldı. Vatandaşlarımız 30 Kasım Getir çalışıyor mu, Getir kurye ve teslimat hizmeti veriyor mu, İstanbul'da kurye hizmetine fırtına engel oldu!

Reklam
Reklam

Getir, hem ülkemizde hem de dünyanın farklı bölgelerinde market ve restoren ürünleri teslimatı yapmaktadır. Türkiye’nin en büyük kurye market hizmeti olan Getir, dünyaya açılmaya başladı. Ülkemizde her bölgede hizmet veren Getir, İstanbul’da fırtına engeline takıldı. Getir 30 Kasım için açıklamalarda bulundu. Vatandaşlarımız 30 Kasım Getir çalışıyor mu, Getir kurye ve teslimat hizmeti veriyor mu, İstanbul’da kurye hizmetine fırtına engel oldu!

Marmara Bölgesi’nin geneli olmak üzere özellikle İstanbul’da dün şiddetli lodos ve fırtına etkili oldu. Şiddetli fırtınadan dolayı devrilen tırlar, yıkılan bazı yapılar ve uçan çatılar oldu. Fırtınadan etkilenenler arasında motorlu kuryeler de bulunuyor. Kuryelerin can güvenliğinin sıkıntıda olmasından dolayı Getir’den açıklama geldi.

Getir’den Açıklama

Sosyal medyada yaşanan tepkilerden dolayı Getir açıklama yaptı. Yapılan açıklamada yaşanan fırtınadan dolayı İstanbul özelinde kurye hizmetleri durduruldu. Çünkü fırtına can kayıplarına yol açtı. Tırları deviren fırtınada kuryelerin dayanamayacağı düşünüldü. Bundan dolayı Getir bir günlüğüne siparişlerini durdurdu.

Getir’in açıklamasında şu ifadeler yer aldı:

Fırtınadan dolayı tüm yollar kuryelerimiz için hayati risk barındırıyor. İstanbul genelinde hava muhalefeti nedeniyle motor kurye teslimat hizmetlerini durdurduk. Sadece araçlarımızın sınırlı bir şekilde hizmeti bulunmaktadır. Ayrıca fırtınadan etkilenen bazı illerde de çalışmalar durduruldu. Motor kuryeleriminiz güvenliğin nedeniyle böyle bir karar aldık. Bundan dolayı anlayış göstermenizi rica ederiz.

30 Kasım Getir çalışıyor mu Getir kurye ve teslimat hizmeti veriyor mu