30 yıllık hasret Esra Erol'da sona erdi! Ömür annesine kavuştu

TAKİP ET

ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol'da 16 Haziran 2022 yeni bölümde bir mucize daha gerçek oldu. Annesini bulmak için Esra Erol'da programına başvuran Ömür, 24 saat içinde annesine kavuştu. Esra Erol'da canlı yayında 30 yıllık Hasret sona ererken stüdyoda bulunanların da gözyaşları sel oldu.

Reklam
Reklam

Esra Erol'un sunumu ile hafta içi her gün ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol'da 16 Haziran 2022 yeni bölümü ile bugün izleyici karşısına çıktı. Birçok kişinin yıllardır görmediği kayıplarını bulduğu birçok kişinin boşanma için başvurduğu Esra Erol'da programında bir mucize daha gerçek oldu. Programa başvuran ve 30 yıldır görmediği annesini arayan Ömür Bey sadece dakikalar içerisinde annesini buldu. 30 yıllık Hasret ise bugün canlı yayında sona erdi. Ömür ve annesi canlı yayında kavuştu.
 

Dakikalar içinde bulundu

Atv'de yayınlanan Esra Erol'da programına başvuran Ömür Bey 30 yıldan beri annesini görmediğini belirterek Aramak istediğini söyledi. Yıllar önce evlatlık verilen ve annesine ulaşmak isteyen Ömür beyin hayalleri sadece dakikalar içinde gerçeğe dönüştü. Ömür Bey'in öz annesi telefonla canlı yayına bağlanarak yıllardır oğlumu aradığını ve Esra Erol'un programını da sürekli olarak takip ettiğini söyledi. Ömür ve annesinin canlı yayında telefonla konuşması o sırada hem stüdyoda bulunanlara hem de ekran başında izleyenleri gözyaşlarına boğdu. Telefona canlı yayına bağlanan anne oğlunu verdiği için çok pişman olduğunu fakat yıllardır da onu bulmak için çalıştığını söyledi. Belki oğlu canlı yayına katılır umudu ile her gün Esra Erol'un programını takip eden anne de sonunda Muradına Erdi.
 

30 yıllık hasret bitti

Ömer Bey Esra Erol'da programına Dün başvuru yapmıştı. Bugün ise canlı yayında 30 yıllık Hasret sona erdi ve Anne ile oğlu kavuştu. Hem anne hem de Ömür Bey son derece heyecanlıydı. Onların kavuşması stüdyoda bulunan herkesi gözyaşlarına boğdu. Esra Erol da anne ve oğluna kavuşması sırasında gözyaşlarını tutamadı.
 

Zor bir çocukluk geçirmiş

Evlatlık verildikten sonra kendisini büyüten annesinin kendisine çok iyi davrandığını fakat babası için aynı şeyi söyleyemeyeceğini belirten Ömür Bey zor bir çocukluk geçirdiğini anlattı. Şu sıralarda Evli ve iki çocuk babası olan Ömür Bey'in en büyük destekçisi ise eşi oldu.