31 Aralık eğlencenin adresi belli oldu! Şarkılar Bizi Söyler yılbaşı özel konukları şaşırttı

TAKİP ET

Yılbaşı gecesi televizyon ekranlarında müzik ve eğlence fazlasıyla hissedilmektedir. Kanal D ekranlarında yer alan Şarkılar Bizi Söyle programı ise yılbaşına özel bölüm yayınlayacaktır. Şarkılar Bizi Söyle programının yılbaşı özel konukları ise araştırılmaya başladı. Sevilen program Şarkılar Bizi Söyler yılbaşı özel konukları belli oldu!

Reklam
Reklam

PH Yapım ve Poll Production'un yapımını üstlendiği Şarkılar Bizi Söyler programının her bölümünde müzik ve eğlence izleyiciler tarafından hissedilmektedir. Seyircilere konser tadında zaman geçirmesini sağlayan Şarkılar Bizi Söyler programının yılbaşı özel bölümü ise heyecanla beklenmektedir. Şarkılar Bizi Söyler yılbaşı özel bölüm konukları ise şöyledir;


Sİbel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici'nin sunumuyla Kanal D ekranlarında yer alan Şarkılar Bizi Söyler programının yılbaşı özel bölümünde ekranlarda olacak isimler belli oldu. İşte özel bölüm konukları şöyledir; Hande Yener, Uğur Aslan, Cengiz Kurtoğlu, Kibariye, Coşkun Sabah, Resul Dindar, Harem, Elmira Dans Grubu, Özgür Can Çoban, Ömer Faruk Bostan, Rumeli Orhan & Kemal ve Ankaralı Coşkun konuk oluyor.
Şarkılar Bizi Söyler, yılbaşı özel bölümüyle Cuma günü 20.00'da Kanal D ekranlarında olacaktır. 

Şarkılar Bizi Söyler yılbaşı özel bölüm fragmanı 

yılbaşı programı şarkılar bizi söyler yılbaşı konukları şarkılar bizi söyler ne zaman