360 Tv Aileler Yarışıyor programına katılım şartları

TAKİP ET

Sunuculuğunu Asuman Krause'nin yaptığı 360 Tv'de yayınlanan Aileler Yarışıyor adlı eğlence programı birçok kişi tarafından izleniyor. Yarışmaya katılmak isteyen kişiler nasıl katılabileceklerini, katılım şartlarını araştırıyor. Yarışma hakkına bilgi edinmek isteyen kişiler araştırma yapmaya başladı. Peki, Aileler Yarışıyor yarışma başvurusu nasıl yapılır? Aileler Yarışıyor katılım şartları nelerdir? Aileler Yarışıyor yarışmasına nasıl katılabilirim? İşte merak edilen tüm soruların yanıtları…

Reklam
Reklam

360 Tv’de yayınlanan sunuculuğu Asuman Krause tarafından yapılan Aileler Yarışıyor yarışma programı eğlenceli vakit geçirmek isteyenlerin dikkatini çekiyor. Programa başvuruda bulunmak isteyen kişiler nasıl başvuru yapılabileceğini araştırıyor. Hem eğlendiren hem de güldüren yarışma programı Aileler Yarışıyor’a katılmak isteyen kişiler başvuru şartlarını merak ediyor. Peki, Aileler Yarışıyor yarışma başvurusu nasıl yapılır? Aileler Yarışıyor katılım şartları nelerdir? Aileler Yarışıyor yarışmasına nasıl katılabilirim? İşte merak edilen tüm soruların yanıtları haberimizde…

Aileler Yarışıyor Başvurusu İçin Şartlar Nelerdir?
Asuman Krause tarafından sunulan Aileler Yarışıyor adlı yarışma programı eğlence arayışı içerisinde olan kişilerin dikkatini çekiyor. Yarışma başvuru şartlarını merak eden pek çok kişi internette araştırma yapmaya başladı. Aileler Yarışıyor katılım şartları şu şekildedir:

Yarışmaya katılmak isteyenler aileleri ya da arkadaşları ile 5 kişilik bir ekip kurarak başvuru yapabilirler.
Belirlenen 5 kişilik ekibin her birinin tek tek başvuru formunu doldurarak başvuru yapması gereklidir.
Yarışmaya katılacak olan 5 kişilik ekibin bir takım ismi belirlemeleri ve takımdan bir kişiyi de kaptan seçmeleri gerekmektedir. Yarışma esnasında sorulan sorularda son kararı verecek olanın takım kaptanı olduğu bilinmelidir.


Aileler Yarışıyor Başvurusu İnternetten Nasıl Yapılmaktadır?
Başvuruda bulunmak isteyen kişiler başvuruyu nasıl ve nerden yapacağını merak ediyor. Başvuru yapmak için https://www.tv360.com.tr/aileler-yarisiyor adresindeki form doğru bilgiler ile doldurulmalıdır. Bununla birlikte Aileler Yarışıyor başvurusu için doldurulması zorunlu olan formda istenen bilgiler ise şöyledir:

İsim soyisim

Yaşanan şehir

Telefon numarası

Aynı ekipten yarışacak olan bir başkasının adı ve soyadı

Medeni hal

Twitter ve e-posta adresi

Doğum yeri ve yaş

Ekipte yarışacak diğer kişilerden birinin telefon numarası

Meslek ve eğitim durumu

Instagram adresi

Neden yarışmaya katılmak istiyorsunuz.

Yarışmaya katılan ekibin yakınlık dereceleri

Bu zamana kadar yaşanan en ilginç olay

İlginç bir yeteneğin olup olmadığı bilgisi

Daha önce bir yarışmaya ya da televizyon programına katılıp katılmadığı bilgisi

Karakter özellikleri

Yarışmaya katılım sağlandığında bölümün eğlenceli olacağını düşünüp düşünmediği

1 sene içerisinde gerçekleştirmek ya da değiştirmek istenen hayal ve hedefler

Katılımcıların fotoğrafları
Aileler Yarışıyor Başvurusu Hangi Telefon Numarasına Yapılmaktadır?
İnternet üzerinden değil de telefon aracılığıyla başvuru yapmak isteyen kişiler nasıl başvuru yapacağını araştırıyor. Telefon aracılığıyla Aileler Yarışıyor başvurusu yapmak için 0538 483 54 54 telefon numarasına Whatsapp üzerinden başvuru talebi iletilmelidir. Dolayısıyla yarışmacı olmak istendiğine dair mesaj iletildikten sonra yetkililer geri dönüş yapacağı için başka yapılması gereken bir işlem yoktur.

Aileler Yarışıyor Yarışmasının Büyük Ödülü Nedir?
Yarışmaya katılan kişilerin yarışmadan ne kazanacağı da merak edilen bir diğer konudur. Aileler Yarışıyor ödülü, 10.000 TL’dir. Bununla birlikte aile ekonomisine katkı sağlamak için verilen bu ödülü kazanmak isteyenler final etabında 200 puana ulaşması gerekmektedir. Fakat yarışmanın finalinde sunucu iki yarışmacıya aynı anda sorular sorar. Dolayısıyla başvuru yapıp yarışmaya katılan ve soruları doğru cevaplayarak 200 puan kazanan finalist büyük ödülün sahibi olur. Ayrıca günün kazanan ekibi de çok sayıda ev eşyası kazanma şansı elde eder.
 Yarışmaya katılım sağlamak için forum doldurmanız ya da whatsapp üzerinden iletişim sağlamanız gerekmektedir. 
Aileler Yarışıyor Başvuru Formu: https://www.tv360.com.tr/aileler-yarisiyor

Aileler yarışıyor 360 Tv Aileler yarışıyor başvuru formu Aileler yarışıyor katılım şartları Aileler yarışıyor yarışmasına nasıl katılırım