4 aylık hamile kadın dini nikahlı eşi tarafından bıçaklanarak katledildi!

TAKİP ET

Balıkesir'de Kadir Meşe isimli bir kişi birlikte yaşadığı 4 aylık hamile Hazal Alpyörük isimli kadını bıçaklayarak öldürdü.

Reklam
Reklam

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde hurdacılık yaparak geçimini sağlayan Kadir Meşe isimli bir kişi, dini nikahlı olarak yaşadığı 4 aylık hamile Hazal Alpyörük ile henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışmaya başladı. 

Hacıyusuf Mahallesi'nde ikamet eden Kadir Meşe ve Hazal Alpyörük'ün tartışmaları kısa sürede büyüyüp kavgaya dönüşünce mutfağa giderek ekmek bıçağını alan Kadir Meşe, 4 aylık hamile olan genç kadını defalarca bıçaklamaya başladı. Talihsiz kadın kanlar içinde yere yığılırken evden bağrışma seslerini duyan çevredeki komşular durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.



Yapılan ihbar üzerine kısa sürede bölgeye çok sayıda ekip sevk edilirken ağır yaralandığı tespit edilen Hazal Alpyörük, sağlık ekipleri tarafından ambulansa alınarak hastaneye kaldırıldı. Hastanede hemen tedavi altına alınan Alpyörük doktorların tüm çabalarında rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Genç kadını bıçakladıktan hemen sonra polislere yakalanmadan evden kaçan Kadir Meşe'nin, daha sonra polis merkezine gerek cinayeti itiraf ettiği ve teslim olduğu bildirildi.

 

balıkesir kadir meşe hazal alpyörük 4 aylık hamile kadın bıçaklı saldırı kadın cinayeti