4 bin TL nakit avans başvuru şartları nelerdir? Emeklilerin beklediği ödeme haberi geldi

TAKİP ET

Milyonlarca emeklinin beklediği ödeme haberi sonunda geldi. Vakıfbank, Ziraat Bankası, Halkbank başta olmak üzere pek çok banka emeklilere 4 bin TL'lik nakit avans müjdesi verdi. Peki 4 bin TL nakit avans başvuru şartları nelerdir? Yanıtı haberimizde...

Reklam
Reklam

Türkiye’de yaşayan binlerce emekli vatandaş bankaların nakit avans kampanyaları hakkındaki son dakika gelişmelerini büyük bir dikkatle takip ediyor. Nakit avans fırsatını her bankanın sağlamaması nedeniyle insanlar Vakıfbank, Ziraat Bankası, Halkbank gibi ülkemizin önemli bankalarını takibe almış durumdalar. Alınan son bilgilere göre Vakıfbank, Ziraat Bankası, Halkbank ve PTT gibi bankalar emeklilere 4 bin TL’lik nakit avans fırsatını sundu. Bu haberle beraber arama motorlarına akın eden insanlar başvuru şartlarının neler olduğunu öğrenmeye çalışıyorlar. Peki 4 bin TL nakit avans başvuru şartları nelerdir?
4 Bin TL Nakit Avans Başvuru Şartları Nelerdir?
Vakıfbank, Ziraat Bankası, Halkbank ve PTT yaptığı açıklamalarla emeklilere 4 bin TL ve üzerinde nakit avans fırsatı sundu. Fakat emeklilerin bu avantajlı fırsattan yararlanmaları için belirli bazı şartları karşılamaları gerekiyor. Öncelikle başvuru yapan kişinin kredi puanının yüksek olması gerekiyor. Kredi sicilinin temiz olması ve bankaların aradığı şartlar arasında bulunuyor. Bu şartları sağlayan kişilerin nakit avans limitleri kredi puanlarının yüksekliğine göre değişiklik gösteriyor. Örneğin Ziraat Bankası kredi puanlarına göre 40 bin TL’ye varan nakit avans fırsatı sunarken Vakıfbank ise en az 30 bin TL limitli nakit avans limitini emeklilere sağlıyor. 
4 bin TL ve üzerinde nakit avans fırsatından yararlanmak isteyen vatandaşlar başvuru yaptıkları bankanın mobil uygulamasını ziyaret edebilir veya kendilerine en yakın banka şubesine müracaat ederek başvuru yapabilirler. Kişilerin nakit avans limitleri başvuru sonrasında belirlenecektir. 

4 bin TL nakit avans Vakıfbank Ziraat Bankası Halkbank PTT